Otroligt högt odds på bortavinst för Tyskarna här. Wolfsburg satsar på Europa League och borde vinna i Athens mot ett lag med ganska tunn trupp när det gäller rotation och nu spelar man många matcher i rad. Wolfsburg ligaform har påverkats av Europa spelet, vilket händer många klubbar men ingen tvekan man vill vidare här.

OBS detta är bara en match, finns ingen retur i Tyskland.

Credit where credit is due, AEK lyckades vinna borta mot St Gallen vilket är imponerande och borde ha mycket självförtroende inför denna matchen. Duon på topp av Olivieria och Livaja är en bra kombo och måste va spela sitt bästa för att slå detta imponerande Wolfsburg försvar.

Tyskarna har rutinerat vunnit 4-0 och 2-0 mot Kukesi och Desna respektive i ronderna innan och har visat starkt defensiv i ligastarten, även om man inte riktigt klickat igång med anfallet i ligan så finns det ingen anledning och tro att man inte vinner här. Brekelo återvände senast mot Freiburg och nätade och kommer troligtvis ge support till Weghorst med Vitor på andra sidan och det är en dödlig trio.

Jag ser varför bookiesarna inte vill ha Wolfsburg som stor favorit men enligt mig så är man för bra för Grekerna och 2.15 från bet365 är riktigt generöst.

Jag spelar 2/5 units på Wolfsburg -0.5 AH.

Lycka Till!

This is the stats tab
This is the post tip