Hugger överspelet i Häcken-Östersund hos OHMbet eller SpeedyBet .

Mycket intressant match väntar här. Femman mot sexan i tabellen. En nyckelmatch i kampen om Europaplatserna. Endast laget som vinner här lär ha en fortsatt chans att nå Europa. Kryss är alltså inte gott nog för något av lagen.

ÖFK har gjort mål i 18 raka allsvenska matcher, vilket är ett ruskigt starkt facit. Alltid rätt offensivt balanserade med en ambition att vara aggressiva i presspelet. Kommer definitivt inte till Göteborg med bussen parkerad. Har klarat av offensiva tapp som Ken Sema och Samn Ghoddos på ett bra sätt - numera levererar Aiesh, Islamovic, Hopcutt och Edwards mål.

Inför den här omgången är Häcken det lag som gjort flest mål i serien, nämligen 49. Paulinho öser in mål och leder skytteligan klart. Positivt till den här matchen är att även Irandust lämnat klartecken (fick lämna U21-lägret pga en småskada). Laget visade strålande form före landslagsuppehållet med tabellraden 7-1-1. Poängtappen kom borta mot AIK och hemma mot MFF (en match där Häcken mycket väl hade kunnat vinna). Har varit ett av seriens bästa lag senaste veckorna. Får klara sig utan defensivt smarte mittfältaren Friberg här - vilket öppnar upp för en lite mer offensiv mittfältsbalans.

Båda lagen måste gå för seger här och det känns klart tänkbart att det rasslar till i bägge näten. Häckens starka offensiv och hemmafacit mot Östersunds "mål i 18 raka allsvenska matcher"-svit. 1-1 får det bara inte sluta - i så fall kan bägge lagen plocka fram golfklubberna och ta den obligatoriska Dubaisemstern redan nu.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip