Ska City verkligen stå i högt odds? Visst är det på bortaplan och visst har man inget att spela för men har svårt att se Brighton kunna stå upp mot City oavsett. Oddsen är i skrivande stund uppe på samma nivåer som City stängde i på bortaplan mot Real Madrid för ett par veckor sen vilket är absurt för mig.

Man City roterade friskt i helgens match och bör därför kunna ställa upp med en slagkraftig elva ikväll. Visst att det är cupfinaler som väntar City två veckor i rad nu men jag tror det är större chans att laget roteras på söndag. Sen ska det också sägas att oavsett hur mycket City roterar så tycker jag man ska ha goda chanser mot Brighton.

Brighton har i princip redan säkrat en sjätteplats och spel ute i Europa i höst. Man är tre poäng före Aston Villa och har +16 i målskillnad med en match mindre spelad. Visst att man rent matematiskt kan bli klara för Europa League så kommer laget att lösa det oavsett utgången i kvällens match. Brighton har absolut gjort en riktigt fin säsong men jag tror ändå att Manchester City blir en för svår uppgift.

Jag tror som sagt att City löser vinsten och tycker att oddset gått upp lite för högt. Jag spelar därför: Manchester City @ 2.14 hos Unibet . Jag investerar 3 units (1-5u skala).

This is the stats tab
This is the post tip