Gårdagen blev en bra dag även om reken missade. Och vilken tung miss! 2-0 ledning i set och 9-6 i avgörande set blev till förlust. Den var den tyngsta på länge. Ibland har man såna med sig, ibland inte. Men oerhört tungt när man har dom emot sig.

Idag gör jag en dubbel
Wang Xi (135) - Noshad Alamian (76) 1.40
Duda (58) - Walker (138) 1.36

Wang Xi är en defensivspelare som för några år sedan vann i princip alla matcher i tyska Bundesliga. Är inte lika vass längre men fortfarande en av de bättre defensivspelarna som spelar på touren. Är betydligt bättre än vad rankingen säger, vilket beror på att han sällan tävlar. Har spelar riktigt bra här och vann enkelt mot hemmahoppet Gacina i omgången innan med 4-1. Starkt!

Noshad Alamian är en rolig spelare att titta på. Grym serve och svingar loss ordentligt med sin vänsterhänta forehand. Liten och ettrig och har mycket känslor. Dock har jag svårt att se honom vinna mot en sån här bra deff då han mer har ett spel som passar vid öppna dueller med överskruv än mot den tunga underskruven som Wang får.

Wang Xi i form och att Alamian inte har tryggheten i forehand för att ta sig igenom Wangs försvar gör att jag tror på denna.

4-1?

Duda fortsätter att kriga. Han är en av de som slåss om de sista platserna till den tyska VM-truppen som snart tas ut. Duda känns oerhört trygg mot på papperet lite sämre motståndare. Stor och kraftfull men ändå rörlig spelare som verkligen krigar hem segrarna. Inga problem alls igår, 4-0 och 4-1 i sina matcher.

Walker då? Tog en väldigt överraskande seger mot landsmannen Pitchford igår med 4-3. Imponerande seger. Verkar trivas bättre mot bra spelar som håller ett högt tempo än mot spelare på sin nivå, vilket är det enda som oroar mig lite här. Har en bra forehand och är allround.

Ska Duda ta en plats i Tyskland VM-trupp är detta en match som ska vinnas. Och det tror jag han gör. Någon lekstuga blir det nog inte men har väldigt svårt att se att Walker kan ta sig igenom Dudas trygga spel över en match bäst av sju set. Duda är den bättre spelaren och verkar ha en bra form.

4-2?

Denna dubbeln ger oss 1.90 på bet365 . Den ger jag 4/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip