Det är ren och skär misär i Östersunds FK.
Det som nu rullas upp om klubben är dock ingen överraskning för flera av de insatta fotbollsfansen – och det är extra kul att just värdegrunden fick så stort genomslag i media när Kindberg fintade upp allt och annat.
Det påstås att han blåst skattebetalarna på runt 180 millar och hans söner är så klart båda anställda av klubben, som är på ruinens brant nu när kommunens fastighetsbolag inte fyller på med nya cash.
Otrolig soppa och nästan tragiskt att se en sådan som Tom Pettersson baktala sina lagkamrater (och ex-lagkamrater) om uteblivna Europa League-bonusar för att ta rygg på sin boss.
Ibland måste man släppa en rygg...
Nåja.
Nu ska detta Östersund spela fotboll igen och det brukar inte gå bra.
4 raka förluster, 2 poäng på de 8 senaste. 1 seger på sista 17!
Det är även trassligt i truppen.
Enda renodlade forwarden Dino Islamovic (22/6) är avstängd. Avstängd är även Isak Ssewankambo som äntligen gjorde comeback senast mot Kalmar FF.
Ny på skadelistan är ordinarie backen Eirik Haugan.
Falkenbergs FF har spelmässigt sett helt okej ut även på slutet. Man var bara för ineffektivt mot Sirius samtidigt som Uppsalalaget var raka motsatsen.
FFF var värt poäng.
Nu är det hemmaplan, äkta gräs, och mot ett helt iskallt motstånd där spelarna mest undrar över om lönen kan komma nästa vecka och vilken klubb dom ska spela i nästa säsong.
Truppläget i FFF?
Bra!
Mahmut Özen är avstängd, men man återfår både John Chibuike och Calle Johansson.
bet365 erbjuder 2.04 för raka ettan och det tycker jag är bra.
Med tanke på underlag, hemmafördelen och det kaos som ÖFK befinner sig i.


This is the stats tab
This is the post tip