Vi är tillbaka! Ny säsong men panelen består. Årets spelsegment i Ljugarbänken är självklart i samarbete med Rekatochklart men med en liten twist. Panelen kommer ta ut en trippel tillsammans och vi kommer ha en fjärde medlem på bänken. Personen som är på bänken måste sätta sitt spel för att få bli en del av den boostade trippeln och i säsongspremiären är det Mårthen Bergman som inleder att sitta kvist. Här nedan följer trippeln + bänkspelet, lycka till och trevlig lyssning!

Tobias Hysén: Under 2.5 mål i Halmstad - IFK Göteborg


"Både Halmstad och Blåvitt åkte på tuffa smällar med många mål i baken i premiären. Här försöker båda lagen stänga igen och hitta tillbaka. Målsnålt och dystert står på menyn."

Lasse Nilsson: Båda lagen gör mål i Värnamo - GAIS

"Här har vi två lag som lirar med stor risk i sin uppbyggnad. Målchanserna kommer dugga tätt efter bolltapp och jag kan definitivt se minst ett mål bakom varje slips."

Blomman: Båda lagen gör mål i Malmö - Hammarby

"Att Malmö gör mål kan inte komma som någon större överraskning, seriens överlägset bästa lag kommer hitta nätet även här. Däremot tyckte jag man släppte till mycket mot Norrköping och Bajens styrka ligger trots allt i offensiven, får vi ett tröstmål på Eleda?"

Totalt betalar trippeln 6.00 och du hittar spelet hos Betsson !


Mårthen Bergman (Bänkspel): Över 1.5 mål i första halvlek mellan Malmö - Hammarby @ 2.35

"Tror MFF går på moln efter 5-1:an i premiären inför hemmapubliken lär de himmelsblå trycka plattan i mattan. I andra änden säger Kurtulus att Hammarby ska ner till Malmö och dominera så det blir väl full blås därifrån också då - vilket jag knappast tror gynnar gästerna. 4-2 till MFF och åtminstone två av de målen görs i första halvlek."


This is the stats tab
This is the post tip