Tisdagens sena PL-match blir en riktig höjdare då Chelsea gästar Man City.
Mitt speltips blir en gammal favorit från Man Citys matcher: Över 1,5 mål i första halvlek.
2.10 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Tycker det luktar mål ganska kraftigt om den här matchen. I skrivande stund är det favorit på över 3.25 mål i matchen, vilket jag håller med om. Känns rimligt när det är lagen med ligans högsta målsnitt per match som drabbar samman.

Man Citys matcher har innehållit över 1,5 mål i 8/12 matcher.
Chelseas matcher har innehållit över 1,5 mål i 6/12 matcher.

Tycker båda lagen är väldigt mycket bättre framåt än bakåt. City fortsätter att sakna en riktigt bra mittback och ledare i försvaret när Laporte är skadad. Chelsea kämpar med att hålla nollan och åtta lag har släppt in färre mål hittills. Framför allt saknat Kanté, som dragits med skadeproblem. Fransmannen lär spela här och med han tillbaka lär Chelsea över tid förbättra sitt försvarsspel då han som bekant är en utmärkt bollvinnare.

För Man Citys del är det bara seger som gäller har. Har ett tufft jobb i att försöka knapra in på Liverpool i ligatitel-kampen. Tror vi får se ett hemmalag som sätter full fart framåt från minut ett här. Ska tas revansch efter Liverpoolförlusten före uppehållet.

Samtidigt är Chelsea inte alls ofarligt. Har en väldigt offensiv identitet under Lampard och jag tror laget komer försöka spela sitt eget spel här. Har ett par riktigt vassa offensiva vapen som lär kunna såra ett City som tenderar att bjuda på en del ytor och exponera mittbackar som kanske inte riktigt tål att spela 1 mot 1 i 90 minuter.

Ser framför mig en väldigt öppen match med två offensivt skickliga lag. Tycker oddset på att vi får minst två mål första 45 känns högt och mer lockande än något överspel på totalen. För visst blir det här full fart från minut ett?

1-1 eller 2-0 i halvtid?

Speltips: Över 1,5 mål i första halvlek - odds 2.10 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip