Ikväll gäller det för Ole Gunnar Solskjær och Manchester United. Efter en ganska svag bortaprestation mot Club Brügge (som slutade 1-1) behöver nu laget höja sig betydligt. Och det tror jag de gör hemma på Old Trafford. Jag spelar Man United -1 asian handikapp till 1,74 hos 888sport , Unibet , Casumo och LeoVegas .

Senast lagen möttes öppnad Brügges Emmanuel Dennis målskyttet innan Anthony Martial kvitterade kvarten senare. United försökte därefter att kontrollera matchen och trycka in ett ledningsmål men det var svårt. Ole klagade på bollen efter matchen och det var inte läge för hyllningar direkt.
United är starkare hemma på Old Trafford än på bortagräs. Senast besegrades Watford med klara 3-0 och när United väl får till sitt spel ser allt väldigt enkelt ut.
Nyförvärvet Bruno Fernandes gjorde även sitt debutmål i söndags mot Watford och ser klart spännande ut. Tror portugisen kan hjälpa United med mycket i vår. Hoppas även att Mason Greenwood får en startplats.
Tvekar på att Brügge får låna bollen här. Laget har aldrig vunnit en Europamatch i England och det kommer inte ändras under torsdagen.
Brügges Emmanuel, målskytten från första mötet, är inte med i truppen till Old Trafford. Inte heller deras defensiva mittfältare Eder Balanta som är avstängd.
United saknar Rashford och Pogba som är fortsatt skadade.

Troliga startelvor
Manchester United: Romero; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Williams; Pereira, McTominay; Greenwood, Fernandes, James; Martial
Club Brugge: Mignolet; Mata, Mechele, Deli; Kossounou, Sobol, Rits, Cuyper; Tau; Openda, Vanaken

Solskjærs United var inte tillräckligt vassa i första mötet där de hade chans att döda detta dubbelmöte. Men norrmannen kommer att forma en tillräckligt stark elva som kan slå ett något sargat Club Brügge.

SPELTIPS: Manchester United med asian hcp -1 till 1,74 hos 888sport , Unibet , Casumo eller LeoVegas .

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip