I en träningsmatch på Mellringe IP i Örebro ställs två formstarka svenska lag, som har gått upp från respektive divisioner, mot varandra på konstgräs. Mötet handlar om division 1 laget Örebro Syrianska som tar sig an division 2 laget Fanna BK. Båda lagen avslutade sina divisioner genom att övertyga och vinna en massa matcher, men det råder ändå stor skillnad mellan dem. Precis som marknaden antyder är Örebro Syrianska en helt nivå högre och därmed stora favoriter till att vinna mot Fanna BK.

Jag är övertygad om att Örebro Syrianska tar ett tidigt kommande i matchen och dikterar från start till slut.

Förra säsongen avslutade Örebro Syrianska genom att krossa sitt motstånd i de tre senaste matcherna. Segersiffrorna skrevs till 5 - 2 mot Gauthiod, 4 - 0 mot VIF och 6 - 2 mot Vårgårda IK. Offensiven är på topp och kommer att kunna utmana alla lag i division 1, när den väl kommer igång. Division 2 norra götaland vann Örebro Syrianska genom att ta 19 segrar på 26 matcher, mot betydligt tuffare och mer namnkunniga spelare än vad Fanna BK hade under sin säsong i division 3 norra svealand.

17 segrar på 24 matcher visar att Fanna BK inte ska underskattas, även om segrarna kom mot lättare motstånd. Fanna BK hade värvat en massa spelare och det gav en bra utdelning direkt. Framåt har Fanna BK gjort 3 mål i snitt, men det är ändå mot brögäng och det är inte Örebro Syrianska. Den offensiva spelstilen som Fanna BK står för kommer mycket väl att kosta dem en förlust, med största sannolikhet. Fanna BK har en vana rivstarta sina matcher, men jag tvivlar på utdelning mot Örebro Syrianska.

Därmed är chansen enorm att Örebro Syrianska fortsätter sin framgångssaga och öser in mål även mot Fanna BK, som ändå släppte in 27 mål på dessa 22 matcher som spelades i division 3 förra säsongen. Sannolikheten är stor att Örebro Syrianska får med sig en tidig ledning, åtminstone innan halvtidsvilan mot Fanna BK. När marknaden erbjuder 2.25 i odds på utfallet finner jag ett värde i oddset och spelar på att Örebro Syrianska vinner den första halvleken och sedan även matchen mot Fanna BK.

Speltips Örebro Syrianska - Fanna BK:
1/1 HT/FT - odds 2.25 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip