På Benteler Arena tar Paderborn emot Nürnberg i den tyska andradivisionen, 2. Bundesliga. Lagen är bara inne i den andra omgången av ligaspelet. I premiären spelade både Paderborn och Nürnberg mållöst, där de varken skapade mycket i offensiven eller lät motståndarna göra det. I och med att det såg så pass uddlöst ut i offensiven hos båda lagen är det ingen stor sannolikhet att detta möte ska rasa iväg. Marknaden litar ändå på att mötet blir öppet och då finns det ett värde på underalternativet.

Paderborn åkte till Voith Arena för att möta Heidenheim i den första omgången. Det blev en hård fajt med sex gula kort, tre kort per lag, i en rätt så chansfattig tillställning. Paderborn fick lägga mer tid på att försvara sig, men gjorde det samtidigt riktigt bra. De var svåra att bryta ner och täckte av ytorna på ett bra sätt. Så pass att motståndarnas skott på och utanför mål var helt ofarliga.

För Nürnbergs del blev det ett hemmamöte mot Erzgebirge Aue på Max Morlock Stadion, där Nürnberg hade förvånandsvärt svårt att hitta målburen. Nürnberg var det bättre laget, som kontrollerade matchen bra, men som sköt hela 16 skott utanför målet. Bara 3 skott kom på mål, men Martin Männel i målet hade inga bekymmer med dessa skott. Nürnberg försvarade sig dock riktigt väl.

Eftersom inget av lagen lyckades hitta nätmaskorna, där de båda var ringrostiga i sina premiärer, kan även detta möte mycket väl bli ett målsnålt sådant. Både Paderborn och Nürnberg visade stor styrka i sina defensiv. De kommer att bli svåra att göra mål på.

När marknaden erbjuder över dubbla pengar i odds på att mötet inte innehåller fler än 2 mål totalt är det ett fint värde i spelet.

Speltips Paderborn - Nürnberg:
Under 2,5 mål - odds 2.10 hos Bethard , Pinnacle & SpeedyBet .

---
Preliminär startelva från Bundesliga.com - Paderborn:
Jannik Huth, Jamilu Collins, Jasper van der Werff, Uwe Hünemeier, Jannis Heuer, Sven Michel, Marco Schuster, Ron Schallenberg, Kai Pröger, Dennis Srbeny & Julian Justvan.

Preliminär startelva från Bundesliga.com - Nürnberg:
Christian Mathenia, Enrico Valentini, Florian Hübner, Asger Sørensen, Tim Handwerker, Tom Krauss, Johannes Geis, Fabian Nürnberger, Mats Møller Dæhli, Dennis Borkowski & Erik Shuranov.
---

This is the stats tab
This is the post tip