På Stade de Genève möts Servette och Rangers i en avgörande returmatch i Champions League-kvalet. Efter att Rangers vann den första matchen med 2-1, har jag svårt att se något annat än en offensivt inriktad match.

Lagens Motivation:

Denna match har en avgörande betydelse för båda lagen. Servette ligger under och måste gå på offensiven för att jaga en upphämtning. Detta kommer att öppna upp chanser för båda lagen. Rangers, å andra sidan, kommer inte bara att förlita sig på sin ledning, utan kommer också att vara målinriktade för att säkra sin plats i nästa omgång av turneringen.

Offensiv Inrikting

Båda lagen är kända för sin offensiva spelfilosofi, och detta förstärks av statistiken från föregående säsong. Rangers spelade endast två bortamatcher där de gick under 2,5 mål-linan, vilket visar på deras förmåga att producera mål på resande fot. Servette, som är i en situation där de måste jaga mål, kommer med stor sannolikhet att satsa på anfall och trycka på för att vinna matchen med minst ett måls marginal

Den första matchen slutade med en 2-1 seger för Rangers. Denna resultat ger Servette ytterligare incitament att jaga en vändning. De kommer att vara tvungna att gå på offensiven, och detta kan skapa en öppen och chansrik matchbild som gynnar över 2,5 mål-linan.

Speltips:

Med tanke på den beskrivna matchbilden och de faktorer som beskrevs, har jag hittat ett fint spelvärde på att det totalt blir över 2,5 mål (alltså minst 3 mål) i matchen. 1,66X pengarna hugger jag direkt på och oddset lör gå ner desto längre vi väntar.

Sammanfattningsvis, med dessa faktorer som i åtanke så tror jag att vi har en sevärd match framför oss. Rangers lär knappast backa hem och försvara sig utan kommer att fortstta tro på sin spelfilosofi. 1.66X hugger jag på utan att tveka!

Lycka till vid rygg! / Wisebets
This is the stats tab
This is the post tip