De två första dagarna av US Open är till ända och de spelare som klarade kvalgränsen på +5 får chansen och möjligheten att spela vidare under helgen!

Inför helgen, och när tävlingen ska avgöras, fyller vi på med ytterligare två spel.

Åberg kan gå hela vägen

Rory McIlroy att sluta topp 5 till 1.72 hos bet365 :

Tillsammans med Ludvig Åberg och Patrick Cantley tycker jag att Rory sett mest stabil ut under de två första dagarna.
Det är en bana som passar honom fint med hans längd från tee och kan han få det kortare spelet att sitta ännu lite mer ger jag honom goda chanser att vara med när segraren av den här tävlingen ska koras.
Det är även ett bra tag sedan McIlroy vann sin senaste major, och när han nu är med och slåss om det inför helgen lär hungern vara extremt hög!
Rory McIlroy att sluta topp 5 till 1.72 testas hos bet365 !

Ludvig Åberg att vinna tävlingen till 4.33 hos bet365 :

Ett givet spel utifrån två aspekter. Den första är givetvis ur synvinkeln av att vi ska sitta och jobba in vår superstjärnans första major-titel tillsammans.
Den andra aspekten är att det även är ett fullt rimligt utfall. Ludvig har enligt mig spelat både bäst och stabilast hittills den här veckan, och har knappt slagit ett slag fel.
Han missar i princip inga fairways eller greener på en av de svårast banorna på kalendern. Puttningen har även den varit av allra högsta klass, och kan han hålla detta spelet uppe under de två avslutande dagarna är jag övertygad om att han står som US Open-vinnare när söndagen går mot sitt slut.
Ludvig Åberg att vinna tävlingen till 4.33 hos bet365 spelas med hoppet på topp!

This is the stats tab
This is the post tip