NHL bjuder på flera matcher under natten till onsdag. Jag har riktat in mig på matchen mellan Arizona och San José där jag hittat ett intressant spel.

Arizona kommer med tre raka förluster inför denna matchen då man förlorat mot Carolina, Tampa Bay och Pittsburgh. Den senaste förlusten var mot Pittsburgh där man förlorade med 3-4 efter övertid. Man spelade dock bra i matchen och det var ett steg framåt. Man hade en 3-2 ledning med endast tre minuter kvar då gästerna fick in 3-3, och jag tycker Pittsburgh fortsatt får mycket resultat med sig.
Taylor Hall stod för en bra match då man stod för ett mål och en assist. Nu är det återigen hemmaplan och här ställs man mot ett svagare motstånd än senast, och man bör ha god segerchans i matchen.
Positivt är också att Hjalmarsson var tillbaka senast, och detta stärker defensiven ordentligt.

San José kommer från två raka segrar. Båda matcherna har dock vunnits på hemmaplan och där har man vunnit 13/25. Nu är det bortaplan och där har man varit klart svagare och bara vunnit 8/22.
En av lagets bästa spelare Logan Couture är skadad han ser ut att missa resten av säsongen, ett riktigt tungt besked för laget då han leder den interna poängligan.
Det går även rykte om att klubbledningen gett upp säsongen redan nu och kommer att sikta på framtiden, något som bör påverka laget negativt.

Här känns Arizona klart mest intressanta då man gjorde en bra match senast, och med Hjalmarsson tillbaka så bör man vara numret för stora för gästerna.

Hill (Unconfirmed) - Dell (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip