Dinamo Minsk mot Sibir Novosibirsk här, och detta tror jag kommer bli en sevärd match.

Dinamo Minsk har varit med om målrika matcher i varje fight hittills. Matcherna har slutar 2-4, 3-2, 5-4 och 4-5. I dessa matcher har man bara tagit en seger, och det var senast mot Spartak Moskva. Där gjorde man faktiskt en bra match, och det ska bli kul att se hur man följer upp den insatsen.
Truppen ser rätt tunn ut men undantag i spelare som Pulkkinen, Pare och Gragani.

Sibir Novosibirsk kommer från en 4-2 förlust borta mot St Petersburg. Man stod upp rätt bra i både första och tredje perioden. I andra var man dock rätt underlägsna och det rasslade till tre gånger om i eget nät. Ser man hittills under de fyra matcherna man spelat så tycker jag man gjort det bra.
Man står på två segrar och två förluster där Salavat Ufa och St Petersburg varit för svåra. I de matcher man vunnit så har man mött liknande motstånd som man gör nu, men bortaplan gör att 1x2 marknaden inte känns lika intressant som ö/u marknaden.

Jag tror att vi kommer få se en hel del mål i denna match, speciellt då Minsk visat att man kan hota offensivt. Samtidigt så finns det en del brister i defensiven, och det bör gästerna kunna utnyttja.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip