Under söndagskvällen bjuds vi på hockey i form av NY Islanders och San José där jag har min idé klar!

NY Islanders kommer från en 4-1 seger hemma mot Detroit, och det var skönt att ta en seger efter fyra raka nederlag. Samtliga förluster kom dock på bortaplan, och där har man inte varit lika stabila.
Senast var man tillbaka på hemmaplan och då blev det seger direkt, även om motståndet var svagt. Hemma har man vunnit 19/30 matcher, en klart bättre siffra än borta där man vunnit 15/30.
Man slåss i allra högsta grad om en slutspelsplats framöver, och ska man lösa det så måste man fortsätta ta segrar, och efter senast bör man fått upp en del självförtroende.
Skador finns fortsatt på Clutterbuck, Pelech och Cizikas. Brassard är osäker inför matchen.

San José kommer från en 3-2 förlust mot NY Rangers. Man gjorde en riktigt starkt förstaperiod där man vann skotten med 3-22, men perioden slutade 1-1. Sedan kom NY Rangers in mer och mer i matchen, och de drog det längsta strået.
Den matchen spelades 01:00 svensk tid, och nu ska man spela match igen 23:00 svensk tid, så vilan blir extremt kort här, så det bör finnas en del trötta ben i truppen.
Man kommer här med tre raka förluster i bagaget och motståndet har varit något svagare än man ställs emot här, så formen är ett frågetecken.
Skadeläget är tufft i laget och på listan finns spelare som Couture, Karlsson och Hertl, spelare som tillhör de bästa i laget.

NY Islanders är klart mer utvilade här, och med tanke på hemmaplan och att gästerna dras med tunga skador så tycker jag segerchansen ska vara god, och jag väljer att gå på hemmaseger här.

Varlamov (Unconfirmed) - Dell (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos 10bet , Bethard , FastBet eller SpeedyBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip