Dags för match mellan Rögle och Färjestad i SHL. Jag tror att Rögle som tog en oerhört viktig seger i senaste omgången mot Frölunda kan rida på den vågen och nu även besegra Färjestad på hemmais. Jag kommer spela Rögle att vinna matchen till 2.40 gånger pengarna och spelet hittas hos Unibet , LeoVegas eller 888sport och tas med en flatinsats.

Rögle som började SHL helt strålande har haft en klart tuffare period i SHL under en lite längre tid nu. Men i lördags kom som sagt trendbrottet. Seger mot superstarka Frölunda på hemmais kommer givetvis ge en hel del energi till laget som nu kan gå in i en match med en seger i ryggen. Rögle ligger på femte plats i SHL, endast tre poäng bakom serieledande Örebro, så det ser fortfarande verkligen bra ut för Rögle.

Färjestad ligger på fjärde plats i SHL, med exakt lika många poäng som Rögle, detta är alltså en klassisk "sexpoängsmatch". Färjestad kommer också från en lite tuffare period. I senaste omgången av SHL så förlorade man mot Växjö på bortais när man föll med 3-2. Men i tisdags kom den stora smällen för Färjestad.. Man hade en 6-3-ledning mot Frölunda i åttondelen av SHL och tänkte nog att man skulle kunna gå vidare till kvartsfinalerna. Men Frölunda fullkomligt mosade Färjestad med sinnessjuka 8-2 och Färjestad är ute ur turneringen, jag kan inte heller tänka mig att Färjestads självförtroende är speciellt bra efter en sån pinsam insats.

Jag tycker att Rögle ska vara klart större favoriter mot ett Färjestad hemma som inte alls spelat bra den senaste tiden. 2.40 på hemmalaget är ett fint odds som jag gärna spelar.

Match: Rögle - Färjestad
Spel: Rögle
Odds: 2.40
Insats: Flat
Bolag: Unibet , LeoVegas , 888sport
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip