SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Rögle (H) - Frölunda (A).

Statistik inför matchen:

Rögle: 5-0-1-2 (3P-2P-1P-0P) 5:e plats
Frölunda: 6-1-0-2 (3P-2P-1P-0P) 1:e plats

Hemmalaget Rögle har haft en bra inledning på säsongen där man har vunnit 5 av sina 8 matcher och ser bra ut överlag. Dock så har man nu förlorat sina 2 senaste matcher som man kanske förväntades vinna efter att ha haft en fin start, och nu ställs man mot ett Frölunda som ser vassa ut och som inte alls släpper förbi många puckar in i egen målbur.

Gästande serie ledarna Frölunda med en mer spelad match kommer med 1 vinst och 1 förlust i bagaget där man inte gjorde ett enda mål mot Färjestad och förlora 0-3 och senaste mötet vann övertygande mot Malmö med 6-2.

För att Rögle ska kunna vinna denna match så måste man få sitt pp att fungera mot ett starkt defensivt Frölunda. Man kan inte heller låta dem få gratis mål och nyckelbacken Eric Gelinas måste göra poäng. Man måste också inte heller låta Frölunda göra mål i pp då det är en av bortalagets stora svagheter.

Speltips:

@1.78 (2 vägs) Rögle: Man var verkligen inte nöjda efter senaste förlusten borta mot Leksand där man bara fick med sig 1 poäng efter att ha förlorat i OT och där med så hoppas jag på att man kan komma tillbaks nu på hemmais och vinna mot Frölunda. Kan tänka mig att det blir en jämn match där målen kan gå fram och tillbaka men hoppas och tror på att Rögle i slutet av dagen vinner matchen. Värt att notera också är att Rögle inte heller har förlorat på hemmaplan hittills där man har vunnit 3 av 3 matcher mot bland annat ett starkt Örebro, nyckelspelaren Gelinas gjorde inte heller poäng i den matchen och man lyckade vinna den ändå och att dem matcherna Frölunda har förlorat har varit på bortaplan.

@2.50 (Optional) Över 5,5 mål: Det kan vara så att jag är naiv när jag säger att jag tror på över 5,5 mål i matchen men jag kan faktiskt tänka mig att det blir en match där man gör väldigt back to back mål. Som tidigare nämnt så var Rögle inte alls nöjda med förra matchen och kommer gå in hårt denna match, man har förhoppningsvis gått igenom hur man ska spräcka Frölunda försvaret och satt upp bra pp strategier och kämpa in i det sista för att ta poäng mot serieledarna.

This is the stats tab
This is the post tip