Speltips: Verona - Napoli

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-01-12 15:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Odds: 2.75
Tips: Ö1,5 mål i 1:a halvlek
bet365 livestreamar matchen.

Över 1,5 mål i första halvlek mellan Hellas Verona och Napoli spelas.

Vi har att göra med två av de målgladaste lagen i ligan här. Hemmalaget snittar 3,4 mål/match medan Napoli snittar 3,2 mål/match. Båda lagen både gör och släpper in en hel del mål.

Över 1,5 mål i första halvlek har skett i lagens matcher i 11/18 för Verona medan det skett i 12/18 för Napoli.

Skadeläget i Verona är mycket bra, kommer till spel utan direkta avbräck. Tänkbar elva:

Rafael
Cacciatore, Moras, Maietta, Agostini
Romulo, Jorginho, Hallfredsson
Iturbe, Toni, Gomez

Napoli saknar fortsatt Reina. Även Behrami (14/0), Mesto (8/0), Cannavaro och Zuniga (båda 4/0) väntas missa. Offensivt är det väl framför allt Hamsik som är ett avbräck då han kommer sitta på bänken. Lär förmodligen inte delta i matchen utan matchas in försiktigt. Han kommer hursomhelst med största sannolikhet inte figurera i första halvlek.

Tänkbar elva:

Cabral
Maggio, Albiol, Fernandez, Armero
Dzemaili, Inler
Callejon, Pandev, Mertens
Higuain


Kommentar:
Viktig match för båda lagen. För Napoli gäller det att hålla distansen ner till Fiorentina och eventuellt haka på toppduon. Verona behöver vinna för att behålla sin europaplats (även om det vore en stor skräll om man skulle behålla den ända in i mål). Dessutom är det här lite av ett hatmöte, så det kan nog bli en del heta känslor. Finns andra ställen man kan läsa om rivaliteten, men följande är saxat från Veronas svenskafans-artikel inför matchen:

""Hellas-Napoli är inte bara en vanlig fotbollsmatch utan en kamp mellan två städer som aldrig gillat varandra ...eller snarare alltid hatat varandra. Matchen är en match för både staden och fansen" Så sa Luigi di Magistris - Napolis borgmästare - till Radio Hellas.Det kunde man läsa på San Paolo stadion när Benitez hade öppen träning inför hela 20.000. "Det handlar inte om att vinna utan om stolthet".

Verona är starka hemma (8-0-1), bara Juventus är bättre poängmässigt sett. Bortsett från plattmatchen mot Chievo har man gjort fler än ett mål i samtliga hemmamatcher i år. I 6/9 har man gjort mål i första halvlek. Spelare som Luca Toni (9 mål), Jorginho (7 mål) och Iturbe (5 mål) är vassa offensiva kort. Samtidigt har man släppt in mål i samtliga matcher utom 3 i år, totalt sett. Faktum är att man släppt in (tillsammans med Torino) flest mål av samtliga topp 13-lag. 18 av 27 insläppta har kommit i första halvlek.

Napoli har släppt in mål i samtliga bortamatcher utom en. Av totalt 20 insläppta har 12 kommit i första halvlek. 23 av 38 gjorda mål har kommit i första halvlek. Har spelare som Callejon, Higuain, Mertens m.fl som starka offensiva hot. Har misslyckats med att hitta nätet i två bortamatcher - mot Roma och Juventus.

Båda lagen spelade senast i måndags, vilket var första matchen efter uppehållet - så inga problem med trötta spelare.

Känslan är att den här matchen luktar mål. Med tanke på statistiken jag presenterat ovan är det tydligt att ö2,5 är trolig. Men odds på 1.65-170 lockar inte riktigt lika mycket som ö1,5 i första halvlek - vilket alltså inträffat i majoriteten av lagens matcher i ligan i år. Tror inte att det kommer bli alltför tillknäppt, spänt och försiktigt i början - känslan är att det kan bli end to end-stuff direkt. Framför allt Napoli gillar ju att komma till avslut snabbt.

Ge oss mål!

@nokkan21
  Verona - Napoli
Spela på Speltips Verona - Napoli
Polsater - 11 Januari 2014 - 23:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
13:30  Kazzinc Torpedo - Bars
Ishockey - VHL - 1
1.60
17:30  Kashima - Real Madrid
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.00
18:30  IBF Falun - IBK Dalen
Innebandy - Superligan - Under 12,5 mål
1.90
20:30  Bayern München - RB Leipzig
Fotboll - Bundesliga - 1/1
1.95
20:45  Chelsea - Bournemouth
Fotboll - Ligacupen - BOU över 3.5 hörnor
1.89
20:45  Chelsea - Bournemouth
Fotboll - EFL CUp - HT/FT 1/1
1.83
16:30  Botosani - Calarasi
Fotboll - Liga 1 - 1
1.88

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming