Speltips: Upsala IF - Sollentuna FK

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-06-24 19:30
Land: Sverige
Liga: Division 2 Norra Svealand
Odds: 1,83
Tips: 2 (-0,5)
0-0 i paus och en inledning på andra halvlek som talade för allt annat än målfest. Då kom BP:s ledningsmål följt av en otippad Frejkollaps. På en match släppte de in fler mål (4) än de gjort på de sex inledande hemmafajterna (3). Trist, men det är bara att kavla upp ärmarna. Sollentuna FK har satsat hårt och var topptippade inför div2-säsongen. Men en tung formsvacka har gjort att avståndet upp till Enskede är fem poäng. Nu kommer laget från två raka storsegrar och möter ett skadedrabbat Upsala IF. En nykomling med tre raka torsk på kontot. Den här matchen SKA Sollentuna bara vinna.

DIVISION 2 NORRA SVEALAND
6. Sollentuna FK 13 7 1 5 30-27 3 22
10. Upsala IF 13 4 1 8 21-28 -7 13

Upsala hemma
6 3 1 2 13-12 1 10

Formen
F, F, F, V, F

Senaste match
Skiljebo - Upsala 1-0

Sollentuna borta
6 2 1 3 12-13 -1 7

Formen
V, V, F, F, F

Senaste match
Sollentuna - Västerås IK 5-2

Sist det bagav sig i den här serien (som jag själv spelade i förra säsongen) fick vi in Norrtälje att vinna med två bollar. Tycker den här matchen är minst lika "klar" att investera i på förhand. På ena sidan: En skadedrabbad (främst i backlinjen) nykomling som överraskat, men kommer från tre raka torsk. 5-0 borta mot topplaget Sandviken, 0-5 hemma mot underskattade Arameiska/Syrianska och sist 1-0-förlust borta mot Skiljebo. Så här skriver klubben själv på sin hemsida:
"En godkänd match av UIF mot en bra motståndare och den nykomponerade backlinjen klarade sig bra. Det blev inga poäng men även om det aldrig är kul att förlora så känns det som om UIF är på väg tillbaka. En svår match återstår och sedan blir det sommaruppehåll. Ett uppehåll som UIF behöver för att få tillbaka alla skadade spelare."
Den svåra matchen spelas mot Sollentuna FK. En fin klubb i norrort med en bred och spetsig ungdomssektion och ett i år - hårdsatsande a-lag. Laget mosade allt motstånd på försäsongen, sen hände något när serien kom. Defensiven visade sig inte hålla den nivå man trodde och att ha släppt in 27 mål på 13 matcher som topplag är helt bedrövligt. Räkna med att Sollentuna värvar in duktiga försvarsspelare i sommar för då har man en bra chans att utmana om uppflyttning i höst. Men då får de inte åka på någon plump i kväll på Studenternas IP:s perfekta gräsmatta. Det bör de heller inte behöva göra. Jämför vi trupperna så är det klasskillnad. När laget dessutom hittat målformen igen så tvekar jag inte en sekund på att backa bortalaget. 5-1 mot Syrianska Kerburan och 5-2 senast mot Västerås IK. Upsala är inte bättre än något av dessa lag och därför bör Sollentuna - med full trupp! - ha en kalasbra möjlighet att ta tredje raka innan serien tar uppehåll.

SPELTIPS
Vi hittar bortaseger -0,5 asian (samma som rak 2) till 1,83 hos bet365. Drömodds. Kan mycket väl bli stora siffror om Sollentuna fortsätter på inslagen väg. Upsala har tagit tio poäng hemma men det har varit mot sämre lag (Kvarnsveden, Gamla Upsala, Norrtälje). Nu möter de ett av de bästa lagen, saknar gubbar i backlinjen och både form och truppstatus alltså till det bättre lagets fördel. Spelplanen Studenternas är dessutom helt perfekt. Var själv där för någon dag sedan och såg Sirius spela. 4/5 units på det!
Rekommenderar givetvis även -1 asian till 2,38 och -1,5 till 3,00 (!) hos samma bolag.

Hur spelar ni?

@lellesandahl på twitter

EDITERAD 2015-06-24 13.46:06
  Upsala IF - Sollentuna FK
Spela på Speltips Upsala IF - Sollentuna FK
LelleSandahl - 24 Juni 2015 - 13:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar