V86 Tips Åby & Solvalla 8/4

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Åby & Solvalla och omgången är kryddad med en Jackpot på 19 miljoner kronor och här nedan så följer min lösning.

Jag spikar endast i V86-7 på nummer 7 Ivory Di Quattro som har vunnit fem av nio starter i Robert Berghs regi. Senast så klev han fram utvändigt om den ledande Titan Igiro med halvvarvet kvar till mål och från den positionen så hade han inga problem med att plocka ner sitt motstånd till seger. Han är stark och trivs bra över lång distans så kan Robert Bergh få till en bra styrning här så tror jag han blir svår att stå mot över upploppet. 

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 8/4
V86-1 1,2,7,11
V86-2 1,2,4
V86-3 6,10
V86-4 4,7,9
V86-5 1,5,6,10,12
V86-6 1,3
V86-7 7 Ivory Di Quattro
V86-8 3,5,6,10

2880 rader x 0,25 = 720 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 8/4
DD1: 7 Ivory Di Quattro
DD2: 3,5,6,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med Xpresstrappan över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Bugsy tog hand om ledningen men släppte till Ninia's Boy och fick ett lopp i rygg på ledaren och när denne sedan galopperade i slutkurvan så fick han ledningen gratis och från den positionen så höll han undan till seger senast. Här kan det nog bli en fin resa i antingen spets eller rygg på ledaren och då kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

2 Frodo S. har gjort fyra starter sedan flytten från Slovenien till Björn Goops träning. Han inledde med tre raka segrar innan han senast fick nöja sig med andraplatsen från dödens i ett lopp som vanns av Digital Download senast. Han är inte så snabb ut men här sitter han i andraspår omgående men han riskerar att få göra en del grovjobb på egen hand men får han ett bra lopp så kan han vara med och kriga om segern här.

11 Pantani avslutade positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Strong Pepper senast. Nu har han inte startat på en dryg månad men han känns jättefin i träningen efter det och Frode Hamre tror att formen ska vara nära toppen. Löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så har han en trudelutt till slut, 7 Mister Selfie har lämnat Svante Båths träning och kommer ut i en intressant debut i ny regi för Robert Bergh. Han har inte startat sedan slutet av fjolåret så formen är lite oviss men han är anmäld barfota runt om och så har han aldrig tävlat tidigare vilket är intressant om det blir så till loppet och då är det inte omöjligt med en seger direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 1 Bugsy
Spets efter 500m: 1 Bugsy
Skrällen: 11 Pantani
Ranking: A 1,2 B 11,7,8,4,6,13,9,3 C 12,5,10

V86-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 S.G.Charpentier är van vid att få dåliga utgångslägen men nu har han äntligen fått ett vettigt läge. Han gick en stark avslutning och gick i mål med full fart över mål näst senast när han blev fyra i ett lopp som vanns av Mr Southwind. Han är startsnabb så Örjan Kihlström kommer nog ladda rejält den första biten och lyckas han hålla upp ledningen så är mycket vunnet här men blir det inte ledningen så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut så oavsett så ska han räknas tidigt här.

2 Jaguar Hill har kommit tillbaka stark efter drygt två års frånvaro. Två segrar och ett andrapris har det blivit på tre starter sedan comebacken. Senast så fick han vandra i dödens och han gjorde det bra som tvåa i ett lopp som My Sweden vann från ledningen. Här finns det risk att han tvingas göra en del grovjobb på egen hand på nytt men kan Claes Sjöström få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden igen, 4 Valiant Dream gjorde första starten sedan slutet av september månad senast och med det loppet i kroppen nu så kan han vara vassare den här gången. Han klev fram utvändigt om den ledande Simb Murdoch med varvet kvar till mål och från den positionen så fick han inte tag på ledaren så han fick nöja sig med andraplatsen. Nu ska han tävla barfota runt om han kan öppna rätt bra men det finns andra startsnabba hästar med i loppet så det är inte säkert det blir någon ledning men får han ett bra lopp i den främre träffen så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 1 S.G.Charpentier
Spets efter 500m: 1 S.G.Charpentier
Skrällen: 9 Young King
Ranking: A 1,2,4 B 9,6,10,5,3 C 11,8,7
:reklam1:
V86-3
Coin Perdu Stoserie 2020 - omgång 2 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Restless Heart var ensam på start och fick bestämma i ledningen och hon gick sedan undan till en överlägsen seger för tre starter sedan. Gången efter det så gick hon rätt bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Maestro Crowe. Senast så kom hon med en bra avslutning men hon rullade över i galopp på upploppet och det var en framskjuten placering som försvann i det läget. Hon kan öppna rätt så vettigt så här tror jag det kan bli tidig ledning och kommer hon till spets smärtfritt så är det hästen att slå. Blir det inte ledningen så kan hon vinna det här loppet från dödens om det skulle behövas.

10 Zolid Wise As hade två raka andraplatser innan hon senast vann väldigt enkelt från ledningen. Bakspår nu men kan Wim Paal komma igenom rätt så vettigt och få gå med i en bra rygg under slutrundan så kan hon bli farlig om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, vid ytterligare gardering kan 4 Bring Me Money som spurtade bra till karriärens första seger i den senaste starten vara tänkbar. Kan Stefan Persson som kör hästen hitta ner i ett bra slagläge innan hon sätter in slutstöten så kan hon dyka upp långt framme här.

Min Vinnare: 6 Restless Heart
Spets efter 500m: 6 Restless Heart
Skrällen: 8 Umbra
Ranking: A 6,10 B 4,3,8,14,11,5,13,15 C 9,7,12,1,2

V86-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Mellby Hurricane satt i andra utvändigt innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så vann han mycket lätt näst senast. Gången efter det så travade han i ledningen och fick en del press men han höll klart bra även om han fick ge sig mot Will I Am som tog en knapp seger. Kan han få gå med i en bra rygg innan han sätter in slutstöten så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

4 Vavin Love tog över ledningen efter 400 meter och från den positionen så stack Juhani Partanen som körde hästen undan till en överlägsen seger senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon eventuellt komma till ledningen igen och är hon lika bra som senast så kan hon bli svår att plocka ner. Hon gick barfota runt om vid vinsten senast och det blir likadant den här gången, 7 Isa har gjort två starter för sin nuvarande tränare Fredrik Linder. Näst senast så avslutade hon bra till femteplatsen i ett lopp som vanns av La Plus Belle. Senast så slutade det med ett galoppmisslyckande men felfri nu så är hon intressant med Erik Adielsson upp för första gången så klaffar det med löpningsförloppet så kan hon duga en bit mot det här motståndet, 1 Aft Galley har en del anhängare. Han är åter i nygammal regi hos Stefan Melander efter en sejour i Norge och löser det sig med positionerna från innerspåret här så kan han ha vissa möjligheter men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 9 Mellby Hurricane
Spets efter 500m: 4 Vavin Love
Skrällen: 7 Isa
Ranking: A 9 B 4,7,1,6,3,10,12 C 5,11,2
:reklam2:
V86-5
Xpressprintern över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 12 I Keep Tabs har gjort det bra på svensk mark och ståtar med tre raka segrar. Han visade en härlig styrka när han plockade ner Activist till en knapp seger från utvändig position senast. Spår 12 över kort distans på open stretchbana nu är dock klara minus för han har haft framspår vid alla sina vinster i Sverige hittills. Han besitter gott kunnande så kan Eduard Bolshakov som både tränar och kör hästen få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 6 Un Mec d'Or var allt annat än bra i sin senaste start. Han klev då fram utvändigt om den ledande Armagnac med 1500 meter kvar till mål och in i slutsvängen så var krafterna slut när han inte hade något att komma med när Kinky Boots som travat en stor del av loppet i tredjespår stack undan till en klar seger. Här tror jag att Björn Goop skickar hästen till ledningen och från spets här så kan han leda loppet länge. Nu är tanken att det ska bli barfota runt om och jänkarvagn för första gången vilket kan ha en god effekt här.

1 Enjoy Banker gick bra efter galopp till femteplatsen i ett lopp som vanns av Darah Bibo näst senast. Det följde han upp med en seger efter en stark avslutning där han plockade ner den ledande Crank på upploppet. Innerspår nu är sämsta tänkbara och han kommer hamna långt bak men skulle Bo Westergaard hitta loss i god tid före mål så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 5 Cash Bore kommer från en seger. Han klev då fram utvändigt om ledaren med varvet kvar till mål och hade sedan inga problem med att plocka ner sitt motstånd till seger med en del krafter sparade. Kan André Eklundh servera honom ett bra lopp så kan han vara långt framme igen, 10 Sobel Nils gör årsdebut här och det kan vara så att han behöver loppet i kroppen. Det blir barfota runt om vilket är första gången och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 12 I Keep Tabs
Spets efter 500m: 6 Un Mec d'Or
Skrällen: 10 Sobel Nils
Ranking: A 12,6 B 1,5,10,4,8,2 C 9,7,3,11

V86-6
Dartster F:s lopp över 2140 meter och jag har jag streckat två hästar, 1 Perfect Spirit var Örjan Kihlström inte alls intresserad av att tävla med i årsdebuten senast där han kördes väldigt passivt och han gick i mål med mycket krafter kvar som fyra i ett lopp som vanns av Makethemark. Han är startsnabb så från innerspåret här så tror jag det är ledningen som gäller och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner när han nu har ett lopp innanför västen men blir det inte spets här så blir det tuffare att vinna loppet. Barfota runt om och jänkarvagn som senast meddelar man från stallet.

3 Sir Ratzeputz svarade för en lysande comeback efter nästan ett års frånvaro vid vinsten näst senast. Gången efter det så var han hårt betrodd i Färjestads Jubileumslopp men där försvann han med en startgalopp. Felfri nu så är det inte omöjligt att Jorma Kontio kan trycka sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan det vara han som är först i mål. Han tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas så han är inte beroende av ledningen för att ha chans här, vid ytterligare gardering kan 7 Generaal Bianco som återkommer nu efter ett par månaders frånvaro vara tänkbar. Utgångsläget här är inte det bästa men han kan avsluta loppet sylvasst om han får ligga på rulle men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Perfect Spirit
Spets efter 500m: 1 Perfect Spirit
Skrällen: 7 Generaal Bianco
Ranking: A 1,3 B 7,2,4,5,8,6 C 9
:reklam1:
V86-7
Paralympiastayertestet över 3140 meter och jag har spikat nummer 7 Ivory Di Quattro som har vunnit fem av nio starter i Robert Berghs regi. Senast så klev han fram utvändigt om den ledande Titan Igiro med halvvarvet kvar till mål och från den positionen så hade han inga problem med att plocka ner sitt motstånd till seger. Han är stark och trivs bra över lång distans så kan Robert Bergh få till en bra styrning här så tror jag han blir svår att stå mot över upploppet.

Vid gardering kan 6 Celsius Evo som fick vandra utvändigt om ledaren i två varv senast och höll klart bra men han fick nöja sig med andraplatsen bakom Love Håleryd som vann det loppet vara tänkbar. Veijo Heiskanen kör själv nu och det blir första barfota runt om i hans regi här. Han är gynnad av lång distans men voltstart är ett orosmoment men om han sköter sig så kan han vara långt framme här.

2 Springbank har gjort bort sig med galopp två gånger på raken. Innan det gjorde han det bra vid en seger och en andraplats bakom en duktig Broad Vision. Felfri nu så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering här men han får ses främst som ett platsbud, 1 Gazza B.R. drar en del streck. Han kommer nu ut i första starten sedan december 2018 och även om Björn Goop skulle hålla upp ledningen och få bestämma en del i spets så tror jag inte han räcker till seger direkt i comebacken så han rankas ner en bit här.

Min Vinnare: 7 Ivory Di Quattro
Spets efter 500m: 1 Gazza B.R.
Skrällen: 2 Springbank
Ranking: A 7 B 6,2,1,9,4,10,11 C 3,12,8,5

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Ilenna Bonanza är snabb iväg och är spetsbudet här. Vid Sverigedebuten senast så hade hon ett sämre läge men gick en bra avslutning i skymundan. Man maxar hästen med barfota runt om samt jänkarvagn och helstängt huvudlag nu och det är mycket intressant. Torbjörn Jansson kör hästen nu och det kommer nog att gå undan den första biten men skulle hon få dämpa tempot en del i ledningen efter en bit så kan hon rinna undan till en seger över den korta distansen, 10 Lovely Secret var duktig när hon vann i ett litet fält för tre starter sedan. Senast så fick hon trava utvändigt om Conrads Rödluva och hakade på okej till fjärdeplatsen bakom denne. Kan hon få smyga med i en bra rygg så kan hon bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten om det blir överpace på loppet. Barfota runt om nu är intressant.

6 Digital Track kommer från en enkel seger från ledningen. Fyra av hennes fem tidigare vinster är tagna från spets så det är en önskvärd position men från ett spår lite långt ut här så kan det kosta mycket kraft att komma till täten men om Örjan Kihlström som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering på nytt, 5 Die Kaiserin höll farten godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Zinco Jet senast. Eventuellt är det sista starten innan aveln väntar och då finns det inte mycket att spara på. Hon kan lägga iväg bra från start men det kan vankas svar invändigt och då finns det risk att hon får vandra utvändigt om ledaren men hon tål att göra en del grovjobb och kan vara långt framme här.

Min Vinnare: 3 Ilenna Bonanza
Spets efter 500m: 3 Ilenna Bonanza
Skrällen: 10 Lovely Secret
Ranking: A 3,10 B 6,5,4,9,2,1,7 C 11,8,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

DrTrav - 7 April 2020 - 19:05

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Southampton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.35
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Nashville - Chicago
Ishockey - NHL - 1
1.88
19:00  Chelsea - Wolves
Fotboll - Premier League - CHE ö 4.5 skott
1.66
19:00  Burnley - Aston Villa
Fotboll - Premier League - 2
1.99
21:15  Man United - Sheffield Utd
Fotboll - Premier League - Fernandes målskytt
2.05
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 27/1
Insats: 1350 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming