MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Fredag 6/11

MrHockey - 6 November 2020 - 07:35

Fredagens Powerplay går i Hockeyallsvenskans tecken. Fem bataljer hämtas från Sveriges näst högsta liga där mötet mellan Karlskoga och Timrå kan bli en riktig höjdare. I Hockeyettan ska två bataljer synas innan landskampen mellan Sverige och Ryssland rundar av helgens inledande hockeytripp. Notera att Tre Kronors fight avgörs under lördagen.

Spelstopp: 18:59

POWERPLAY TIPS 6/11

1. BIK Karlskoga - Timrå 2
Vi börjar i Värmland där Karlskoga och Timrå bjuder upp till dans i klassiska Nobelhallen. Gästerna från Medelpad är i brutalt bra form och ståtar med sju raka trepoängare vilket räcker till en andraplats i tabellen just bakom Björklöven. NHL-lånen Lundeström och Boqvist öser på framåt men saknar nu lagkapten Jonathan Dahlén som är iväg med Tre Kronor. Möjligen att det kan öppna upp för en hemmaskräll om puckarna studsar rätt med BIK-ögon sett. De blåvita är oftast starka på egen is, att få med den lågt streckade ettan kan vara ett intressant drag. Etta-tvåa!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Mora - Kristianstad 2
Mora fick en tung start borta mot Timrå och låg under med 0-2 efter bara fem minuter efter dubbelt slarv i egen zon. Masarna spelade visserligen upp sig men hade över 60 minuter inte en sportmössa och förlorade helt sonika med 3-6. Ny tuff fight när Kristianstad gästar “Smidjegraven” vid Siljans norra strand. KIK drämde till AIK häromdagen och har helt klart förtjänat fler poäng än de som finns på kontot efter elva omgångar. Skåningarna besegrade detta MIK för två veckor sedan. Bortapoäng ska inte uteslutas i Dalarna.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Södertälje - Vita Hästen 2
Vita Hästen bussar upp till Södermanland med en färsk trepoängare i ryggen, Väsby fick sina fiskar varma i Himmelstalundshallen i onsdags. Marcus Sörensen bär detta Hästen på sina NHL-axlar, SSK-produkten har gjort poäng i samtliga elva fighter när han nu möter moderklubben. Södertälje orkade inte följa upp hemmasegern mot Björklöven med en likvärdig insats. “Kringlorna” föll med 3-4 efter sudden mot MODO och inkasserade därmed säsongens nionde torsk efter 14 avverkade fighter. Positivt för värdarna är att både Lukas Vejdemo och Axel Andersson är åter redo för spel. Knapp fördel östgötarna, men det är knappast läge att snåla med tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Väsby - Björklöven 2
Björklöven är en av kupongens två favoriter tillsammans med Kiruna. Det är lätt att förstår varför – västerbottningarna toppar inte helt oväntat Hockeyallsvenskan, har gjort flest mål framåt och släppt in näst minst mål i egen bur. En stor del i Lövens framgångar i de bakre leden har såklart Kevin Poulin som dock ådragit sig en handskada och är borta ett antal veckor. Tabelljumbon Väsby har fått på nosen i fem raka, men har en del klass i truppen i form av talangen Lavoie och målman Lundberg. Möjligen att den duon tillsammans med underskattning från Lövens sida kan bädda för en hemmaskräll. Vi chansar och helar upp kampen i Renew Arena.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Västervik - Västerås 1
Derby della VIK! Västerviks IK är en av ligans stora positiva överraskningar så här långt och kommer dessutom bli ännu bättre framöver. Smålänningarna har gjort klart med bröderna Jonathan och Marcus Davidsson som debuterar ikväll. Tränare Karlin lär sätta bröderna tillsammans med Jonsson-Fjällby då den kedjan gjorde succé ihop i Djurgården för ett antal år sedan. Västerås IK tog en tung skalp borta mot Tingsryd men har överlag inte imponerat på resande skridsko. Tabelltrean Västervik är ett mer homogent lag just nu och spikas upp till 50 prollar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Linden - Lindlöven 2
Fjolårssäsongens nykomling i Hockeyettan Linden valde att satsa på i princip samma manskap denna säsong. Det har inte riktigt givit den avkastning som man hade hoppats på. Sörmlänningarna kämpar i botten av tabellen och kommer av allt att döma få kriga vidare i fortsättningsserien efter jul. Lindlöven har kommit igång efter en tung start och radat upp fyra raka triumfer. Gästerna från Lindesberg är dock inte så pass mycket bättre än Linden som det svenska folket vill få det till. Även om tvåan är trolig är det inte fel att få med övriga tecken i värdejaktens namn.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Kiruna AIF - Lejon 1
Dagens bank hämtas från Norrbotten och Kiruna närmare bestämt där AIF får besök av SK Lejon som under flera år varit ett av rikets sämsta Hockeyettan-lag. Besökarna från Skellefteå tog bara en trepoängare på 18 grundseriematcher i fjol men klarade sig ändå undan ett negativt kval då coronaviruset satte stopp för allt spel i Sverige. Kiruna har inte heller rosat marknaden i år, men lyckades nypa en pinne borta mot Östersund senast och är ett starkt lag i grund och botten. Ettan är bombsäker i Lombiahallen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Sverige - Ryssland 1
Ett blekt Tre Kronor hade inte mycket att hämta mot ett frenetiskt kämpande Tjeckien i Karjala Cup i torsdags. Tjeckerna imponerande i powerplay och gjorde två mål samtidigt som de blågula spelarna agerade väldigt passivt i boxen. Johan Garpenlövs landslag kan betydligt bättre och får anses ha goda möjligheter att studsa tillbaka mot Ryssland som i princip ställer upp med ett juniorlag. Ryssarna slog överraskande tillbaka Finland (6-2), Lejonen kom inte alls upp i någon vidare nivå. Här får de rödblå björnarna ändå finna sig i att vara underhuggare och kommer Sverige bara upp i godkänd nivå ligger ettan klart närmast till hands under lördagen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Kiruna
Kiruna var det bättre laget hemma mot ett starkt Piteå och krigade sedan till sig en pinne borta mot topptippade Östersund. Resultat SK Lejon bara kan drömma om. Given spiketta i gruvstaden.

Varningens finger!
Kristianstad
Kristianstad imponerande i dubbelmötet med AIK och kunde mycket väl ha avgått med två skalper sett till spelet. Spännande tvåa i Dalarna till finfint värde!

162 rader
1. BIK Karlskoga - Timrå 12
2. Mora - Kristianstad 1x2
3. Södertälje - Vita Hästen 1x2
4. Väsby - Björklöven 1x2
5. Västervik - Västerås 1
6. Linden - Lindlöven 1x2
7. Wings Arl. - Vallentuna 1
8. Kiruna AIF - Lejon 1

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - EM - Öst u 16,5 fri
1.66
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Söndag 13/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
17:05  DD Tips Bjerke 13/6
Insats: 240 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming