Chiefs vs Colts. Den här matchen är den svåraste outingen att säkerställa vem som vinner. Jag har analyserat den här fajten in och ut och kommer fortfarande inte fram till VEM som vinner. Det gör att jag kommer gå på en spelare som gör en touchdown i matchen och det är Colts TE Eric Ebron. Colts QB Luck har varit suverän och dessa två herrar har fått ihop en unik kemi mellan sig. Ebron var ett first round pick för Detroit för ett par år sedan, men det klaffade aldrig. Ebron är stor och tung och är Lucks förstaval i redzone. Det fäller avgörandet för mitt spel.

Jag kommer spela Ebron att göra en TD till oddset 1,91 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Värt att notera:

1. Colts är 10-1 den senaste tiden och var grymma senast. Laget har gått från klarhet till klarhet.

2. Chiefs har inte vunnit en slutspelsmatch hemma sedan 8 januari 1994. Typ före Internets genomslagskraft.

3. Colts defense har släppt in max 15,5 poäng i sina outings.

4. Chiefs snittar 35,3 poäng framåt per outing.

5. Colts är 4-0 mot Chiefs i slutspel.

6. Chiefs är första laget i NFL-historien som gjort +25 poäng per match.

7. Colts chans idag är att se till att QB Mahomes sitter på bänken och det kräver att Colts RB Mack fortsätter göra sitt jobb och springer ofta och mycket.

8. Chiefs defense har tillåtit ca 405 yards per outing. Nr 31 i hela ligan = inte bra.

Dessa stats ovan måste beaktas i hur matchen skall bedömas och jag tror Chiefs offensiv kan utmanövrera Colts i afton, MEN jag tar inte gift på det. HC Reich i Colts har skött sig utomordentligt i playcallingen, Luck har spelat fläckfritt. Det blir tajt. Jag väljer dock att spela att Colts TE gör minst en TD till oddset 1,91 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip