Speltips: Falcons - Saints

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2017-12-08 02:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.95
Tips: 2
Jag har redan rekat Cowboys mot Giants i helgen, och brukar hålla mig till att reka ett spel i veckan, men jag kan inte hålla mig undan den här veckans TNF.

Thursday Night Football bjuder på en hyperintressant matchup på förhand, mellan divisionsrivalerna Atlanta Falcons och New Orleans Saints. Ni som läste min rek förra veckan, där Saints gjorde jobbet mot Panthers, vet ungefär hur jag kommer resonera här.

NFC South:
1: New Orleans Saints, 9-3
2: Carolina Panthers, 8-4
3: Atlanta Falcons, 7-5
4: Tampa Bay Buccaneers, 4-8

Förra veckan:
Panthers - Saints 21-31
Falcons - Vikings 9-14

Saints är enligt mig ett av de absolut mest kompletta laget i NFL, och de är ett av lagen med störst möjlighet att gå hela vägen i år. Man har en kvalitets-QB i Drew Brees som är en av de allra bästa och alltid har kapaciteten att ta matchen i egna händer (bokstavligt talat) och kasta för 400+ yards och dominera matchen. I år har han dock inte behövt göra detta, så hans stats ser lite "sämre" ut än tidigare år, men detta är tack vare att laget som sagt i år blivit mer komplett. Man har fått in min lilla husgud, ALVIN KAMARA (dominant i mitt fantasy football-lag, som är klart för slutspel som ligaledare med en omgång kvar innan slutspelet börjar), som tillsammans med Mark Ingram har bildat en fantastisk running back duo, och de har tillfört en helt ny dynamik till Saints anfallsspel.

Tidigare år har försvaren vetat om att Saints kommer anfalla genom luften, och kunnat lägga upp game plans utifrån detta. Det har också gjort att försvaret i Saints ofta snabbt fått komma in på banan då drivarna offensivt gått snabbt, vilket gjort att man släppt till en massa poäng bakåt. I år vet man att Saints är farliga både via marken och luften, och då kan man inte stänga något av det.

Min känsla inför matchen är att Kamara kommer spela en nyckelroll (vågad gissning haha). Ingram har haft problem med en tå men lär spela, men jag gissar att Kamara kan få några extra touches jämfört med om Ingram varit hel, men de har i stort sett delat på jobbet och lär så fortsätta. Jag tror inte att Falcons kommer kunna stänga ner springspelet, de är högst mediokra i sitt springförsvar (rankade 18/32 i ligan mot springspel) och kommer få det jobbigt.

Saints försvar har förbättrat sig under säsongen, och Falcons superoffensiv från förra året finns inte riktigt där i år. De kan blixtra till, men det börjar bli pressat läge och jag tror att de får det jobbigt. Falcons har en tydlig chans att ta sig till slutspel fortfarande, eftersom man har två möten kvar med Saints (den här veckan och nästnästa i New Orleans) och ett avslutande möte med Panthers. Vecka 15 möter man Bucs borta. Vinner man de här 4 matcherna så vinner man divisionen på inbördes möten, meeen.... Det kommer man inte att göra. Man skulle kunna vinna här hemma, men att man ska åka till New Orleans och vinna en avgörande match i Superdome, mot det här laget? Nej nej, det gör dom inte.

Jag tror som sagt att Saints kopplar totalgrepp om divisionen redan den här veckan, och att man besegrar Falcons relativt behändigt.

Mark Ingram som sagt med tåproblem, men jag har väldigt svårt att se att han ska missa matchen. CB Lattimore är ett frågetecken, men han har missat ett par veckor nu. Man trodde att han skulle spela förra helgen men man valde att vänta, så chansen är god att han är tillbaka. Isåfall är det en bonus för Saints som får en QB som kan vara till stor hjälp att stoppa en av ligans storstjärnor, Julio Jones.

Och det är klart vi inte får glömma det, Falcons är ett bra lag, och de har spelare som kan gå in och dominera vilken match som helst. Men. I år har Saints ett mer komplett lag, med ett mer balanserat anfallsspel och bättre form än sina motståndare.

Marknaden bedömer lagens chanser som helt jämna, eller så har man Falcons som små favoriter. Jag håller inte med, jag tycker att Saints är ett bättre lag och bör ha en riktigt god chans att ta hem den här matchen.

Mitt spel: Saints @1,95. Rygga på egen risk, och lycka till!
  Falcons - Saints
Spela på Speltips Falcons - Saints
Bjorken128 - 7 December 2017 - 01:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
antonwendi - 2017-12-08 01:09

Vi vill ge dig ett erbjudande om att tjäna pengar på dina spel.

antonwendi - 2017-12-08 01:06

Hej, jag skulle gärna vilja ta kontakt med dig, har en viktig fråga. Du får gärna dra över ett mail till tennisinsidepro@gmail.com . Mycket tacksam i så fall. Uppskattar verkligen dina rekar - du verkar riktigt bra insatt.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar