För mitt andra långtidsspel för säsongen anser jag mig hittat ett riktigt guldkorn. Regerande mästarna Tampa Bay Buccaneers med levande legendaren Tom Brady som QB har i stora drag behållit samma lag som tog hem bucklan i vintras.

Det betyder att det förutom Tom Brady som QB är i princip samma killar som ska ta emot hans passningar, nämligen Chris Godwin, Mike Evans och Antonio Brown.

Av dessa tre så är det som att AB blivit ganska tydligt underskattad av många bedömare, och det tycker jag man är ute och cyklar med. När Tom Brady spelat med Antonio Brown har han alltid haft ett gott öga till honom och letat efter honom med sina passningar, och det lär han göra i år igen. Jag ser det som troligt att alla tre receivers ligger hyfsat lika i sin produktion när säsongen är slut, och håller alla sig hela är det en god möjlighet att vi har tre stycken 1000-yardssäsonger för grabbarna tre.

Antonio Brown spelade förra säsongen 8 matcher med Buccaneers, alltså under en halv säsong, med tanke på att det i år spelas 17 matcher.

På dessa 8 matcher tog han emot 45 passningar på 62 targets för 483 yards.
Under 2019 gjorde han en match i Patriots med Tom Brady, då tog han emot 4 passningar på 8 targets för 56 yards.

2019-2020 är två år där AB haft massa issues utanför banan men som höll honom borta, men sen han kom till Buccs har han hållit sig i skinnet och producerat.

726 yards på 17 matcher = ca 43 yards/match, om de är klara för slutspel inför sista matchen och vilar sina starters så är det ca 45,5 yards/match som krävs för att det ska nås.

2020 snittade AB drygt 60 yards/match, och nu har han haft ytterligare ett år att verkligen lära sig att komma in i gruppen, lära sig anfallsspelet och så vidare. Jag tror på att AB kommer ha en kanonsäsong, och håller han sig skadefri och fri från trubbel utanför banan så kommer han krossa den här linan. 1000 yards är verkligen inte omöjligt för AB under den kommande säsongen.

Vi ska komma ihåg att under sina år i Pittsburgh hade han 6 raka år med som minst 1284 yards per säsong, och han visade förra säsongen att kapaciteten fortfarande finns där.

Det här är enligt mig årets mest givna långtidsspel i NFL!

Men som alltid, rygga på egen risk, och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip