Efter en lång och spännande säsong är vi nu framme vid the big one, Super Bowl. Alla har vi full koll på vilket enormt happening en Super Bowl är, och det är personligen en av årets absoluta höjdpunkter.

Tyvärr får vi inte se mitt kära Packers i finalen då man gjorde bort sig i divisionsfinalen mot Buccs, där man gjorde en riktigt blek insats i första halvlek men ändå ge sig själva chansen i slutet av matchen men där man till slut ändå inte räckte hela vägen tillbaka.

Jag tycker dock inte att Buccs imponerade sådär enormt, och man såg långt ifrån lika starka ut som Chiefs gjorde i sin divisionsfinal mot Bills där man gjorde poäng när man kände för det i princip. Man såg också hur starka dom är som trots en skakig start bara körde på och till slut körde över Bills. Ruskigt imponerande.

Båda lagen har på pappret offensivt fantastiska lag. Att Tampa har Evans, Godwin och Brown, och till det Gronk på TE som mottagare är ju galet. Men jag tycker ändå Chiefs är vassare med ligans överlägset bästa TE i Kelce och snabba receivers med Tyreek Hill i spetsen.

Att Buccs vann semifinalen mot Packers handlade mer om att Packers gjorde bort sig i första halvlek och sen inte klarade av att helt ta sig tillbaka, trots att Tampa gjorde allt för att ge bort segern... Sånt kommer man inte ha råd med inatt.

Jag tror faktiskt att Chiefs kommer dra ifrån till ledning, och Brady visade mot Packers att han inte är omutlig vad gäller interceptions. Blir förvånad om han inte kastar *minst* 1 interception, och med nerver som det såklart är på flera håll i största matchen i karriären som det är för många känns det inte orimligt att det blir några feltajmade routs och lite butter fingers så att det blir ett par till.

Mina tips:

Chiefs -3 @1,90 (10/10)
Chiefs -9 @2,80 (3/10)
Kelce över 8,5 receptions @2,10 (10/10)
Kelce 2+ TD:s @4,33 (3/10)
Buccs över 1,5 turnovers @2,55 (3/10)

OBS: jag spelar inte längre om pengar, och kommer därmed inte heller spela ovan nämnda spel. Jag tipsar bara för att jag gillar NFL och vill delge mina tankar, så får ni göra vad ni vill med det.

I divisionsfinalerna var jag 4/4 på mina tips, och jag har tidigare rekat NFL under 3 säsonger här och varje säsong haft positiv ROI, men det finns inga garantier att jag är rätt ute i just den här matchen, så gör din egen research och lycka till!

Nu kör vi snart! :)

This is the stats tab
This is the post tip