Dodgers d Backs under 8.0 till 1.76 känns riktigt bra. Kershaw i Dodgers har ju inte släppt en run på 2 matcher ännu och frammåt går det inte så bra då fortfarande Matt Kemp inte kommit igång. Man gör i genomsnitt 3-4 runs per match.
Säg man gör 4 runs då kan ändå Kershaw släppa 3 stycken. Kershaw har på de 5 senaste emot just Arizona hållit nollan 3 ggr och i de 2 övriga släppt 2 respektive 5 runs. Ruggiga siffror.
Arizonas pitcher Corbin har släppt 0 respektive 2 runs på sina möten förra året emot Dodgers. Även det riktigt jäkla bra. Corbin släppte 2 emot Brewers i sin första match.
Jag tycker linan ligger bra och för den som vill chansa baserat på min kort analys kan under 6.5 provat till 2.45 ungefär. NI gör som ni vill.


Jag var inne på

Cards under 4 runs emot Brewers pga att Lohse pitchar, men 1.76 i odds mot sitt förra lag som man inte alls vet om det är en fördel att möta. Han kommer vara taggad, men antagligen ltie nervös och
Cardinals är ju antingen slöa eller grymma. Svårt veta var man har det laget har jag ofta kännt så jag skippar det spelet.

Det var allt för mig idag. Nu måste jag skaffa mig ett liv :D

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip