Hej

Första reken här för i år. Jag har spelat en hel del men skrivit ut kort på Twitter.

Inatt har jag kikat på ett spel mellan New York Mets och Washington Nationals, där jag tror och hoppas på att Nationals kan göra minst 5 runs mot Mets och startande Matt ”The dark knight” Harvey.

Harvey gjorde ett bra 2015 och var en av många orsaker till att Mets tog sig till World Series. Under säsongen 2015 hade han ERA på 2.71, W-L 13-8. Hittills denna säsong frågar sig folk lite vad som hänt med Harvey, så här långt har han ERA på 5.77, W-L 3-6.

Lagen möttes senast i torsdags, då Harvey fick utgå efter 2.2 innings efter att Nationals gjort 9 runs. Det var oklart om Harvey skulle få starta i nattens match men efter att Mets haft möte med deras pitching coach så ska han i skrivande stund starta nattens match.

Farhågorna jag ser kring spelet är att: Harvey är en bra pitcher, var det bara en dålig dag senast mot Nationals senast så kan han bättra på sig ikväll då han har rätt bra stats mot Nationals sedan tidigare.

Förhoppningen är att Nationals kan göra 3-4 runs på Harvey och sedan 1-2 mot Mets bullpen och så är spelet inne. I annat fall är det voidchans på prick 4.0.

Jag spelar 8/10 på Washington Nationals över 4.0 runs.

Rygga på egen risk :)

This is the stats tab
This is the post tip