Ikväll spelas det fyra matcher i Euroleague basketen och jag hittar två riktigt intressant spel som förhoppningsvis kan dryga ut kassan inför helgen!

Basconia vs Olympiacos - Odds 2,25 hos bet365 .

Olympiacos har startat säsongen imponerande och ligger för närvarande tvåa i den grekiska ligan och tvåa i Euroleague, med ett starkt facit på 12-4 i matcher. Basconia å andra sidan ligger i mitten av både den spanska ligan och i Euroleague. Deras matchfacit hittills , 7-9, är klart sämre än Olympiacos. Jamel McLean och Kostas Papanikolaou har inlett säsongen på topp och jag har svårt att se att Basconias svaga försvar ska kunna stoppa duon. Därför spelar jag 4 av 5 Units på Olympiacos till oddset 2,25.

Anadolu Efes vs Röda Stärnan- Odds 2,85 hos bet365 .

Hinner inte skriva någon längre motivering men Efes ligger näst sist i Euroleague och har absolut inte imponerat. Röda Stjärnan är inte heller det bästa laget men bör ha en god chans att slå Efes. Jag tycker spontant att linan bör ligga runt 2,3 så 2,85 är definitivt värt en chanspeng. Därför spelar jag 2 av 5 Units på Röda Stjärnan till oddset 2,85.

Trevlig Helg Önskar
Oddshjälpen

This is the stats tab
This is the post tip