2014-09-17 20:45 3x CL matcher 2.85 jebloo
Efter kvällens CL matcher (16e september) så gick man rejält minus i spelkassan och siktar nu in mig på 3 matcher i kvällens Champions League runda.

Första matchen spelas på Amsterdam Arena, mellan Ajax och PSG. Ajax ligger just nu femma i ligan och har spelat totalt 5 matcher, 3 vinster och 2 förluster och totalt sett 10-8 i målskillnad. Förlusterna kom mot Groningen borta 2-0 och PSV hemma 1-3. Men man kommer senast från en 2-1 seger mot Heracles i ligan, såg matchen live och det var en MYCKET jämn match, kunde slutat hur som helst verkligen, nu fick Ajax med sig tre poäng och det ska dom vara glada för. Truppläget ser ljust ut trots att man tappat Daley Blind till Manchester United.

PSG då? Jo dom kommer senast från ett kryss, 1-1 borta mot Rennes, PSG var väl det bättre laget och borde ha vunnit men det saknades skärpa i laget. Annars har man totalt spelat 5 matcher precis som Ajax och lyckats vinna 2 utav dom samt 3 oavgjorda, alltså ingen förlust ännu men kryssen är man nog inte allt för nöjda med och särskilt inte nu när man ger sig in i Champions League och har en annan storklubb i gruppen nämligen FC Barcelona, den där första platsen är verkligen värd att kämpa för...

PSG tränade på Amsterdam Arena med nästan fullt lag det är bara mittbacks giganten, Thiago Silva som fortfarande är skadad. Annars är Ibra, Cavani, Lucas, Lavezzi, Pastore, Luiz, Matuidi, Motta, Verrati o.s.v. med i truppen. Grymma förutsättningar, Psg måste bara ösa från början till slut, och jag misstänker att bollarna kommer att trilla in bakom Cillessen förr eller senare, psg rak 2:a till 1,71 taget!
----------------------------------------------------------------
Barcelona - Apoel Nicosia

Ja vad ska man säga? Stackars Apoel som hamna i denna meningslösa grupp för deras del, man åker till Barcelona och Camp Nou för att möta Messi, Neymar, Iniesta, Rakitic, Pedro o.s.v. det kommer bli jobbigt från minut 1, lita på det. Hemmalaget Barcelona kommer senast från en 2-0 seger mot Athletic Bilbao, Neymar två målskytt där, annars bjöd Bilbao upp till en bra match men Barcelona blev lite för svåra för Valverdes mannar.

Bortalaget Apoel har tagit 6 poäng av 6 möjliga så här långt in på säsongen i ligan, man kommer senast från en 1-0 seger hemma mot Ermis om det säger er något.. truppläget sägs se mycket ljust ut om det nu skulle hjälpa..

Barcelona ska bara vinna det här, Apoel får se det så här, åka dit spela av 90 minuter och sedan hem igen för spel i den inhemska ligan.

Väntad Barcelona elva;
Bravo
Montoya - Pique - Mascherano - Alba
Rakitic - Busquets - Iniesta
Pedro - Messi - Neymar

Mitt spel, hemmavinst + över 2,5 mål
----------------------------------------------------------------

Chelsea - Schalke

Chelsea är i en oerhört bra form för tillfället, man leder Premier League och man har fått in en snubbe vid namn Diego Costa, han har gjort SJU mål redan på 4 omgångar det är ett otroligt facit! Man fick även in Fabregás och även han går det bra för, han producerar assists till höger och vänster och har kommit bra in i laget.

Man kommer senast från en seger mot Swansea 4-2 och lär vilja gå för fullt från start även här. Chelsea tar nog tak i taktpinnen och ser till att Schalke får mest jaga boll, vilket bortalaget aldrig kommer orka i 90 minuter.

Hemma på Stamford Bridge är man som bekant oerhört starka i alla tävlingar. Förra säsongen vann man mot Schalke med 3-0 på Stamford Bridge och även med en 3-0 på bortaplan.

Trolig Chelsea elva:
Courtois
Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta
Fabregas, Matic
Schürrle, Oscar, Hazard
Diego Costa

Bortalaget Schalke har fått en oerhört tung säsongsstart man har resultatraden, 0-1-2 och 3-7 i målskillnad.. AJAJAJ.. Nu har man också, till den här matchen, Farfan borta man har Höwedes, underbarnet Goretzka, Kirchoff, Kolasinac, Santana, Fuchs, Matip och Sobottka borta från spel. Oerhörda avbräck! Man kommer få det jätte tufft på Stamford Bridge och väntas nu starta med en osvetsad backlinje mot Diego Costa, svettigt...

trolig Schalke elva;
Fährmann
Höger, Ayhan, Friedrich, Aogo
Neustädter, K.-P. Boateng
Sam, M. Meyer,
Draxler
Huntelaar

Rak 1a på Chelsea!

dessa tre går jag stenhårt in på!

EDITERAD 2014-09-17 00.09:47
This is the stats tab
This is the post tip