Söndagen bjuder på en rätt fet match i Premier League när Man City gästar Emirates.
Mitt speltips: Asian hcp -1,5 på bortalaget. Spelet sitter om Man City vinner med 2+ mål.
2.18 hos Nordicbet eller Betsafe .

Välbehövlig arbetsro för Arsenal som äntligen fick vinna senast. 3-1 mot West Ham efter att ha vänt 1-0-underläge och det gick att ta på lättnaden. Innebär det att faran är över och att allt är frid och fröjd? Knappast:
- Insatsen var bedrövlig i 60 minuter.
- West Ham var usla och har en katastrofal form. Känslan är att de hade förlorat mot samtliga Premier League-lag den dagen.
- Bellerin gick sönder på uppvärmningen och är tveksam här. Finns ingen annan högerback i truppen.
- Tierney gick sönder under matchen och lär vara out.
- Hade torsdagsmatch i Belgien. Även om det roterades kraftigt är det inte optimalt att börja förbereda Man City-matchen på fredagen. Klar nackdel jämfört med Man City, som spelade i tisdags då de fick en enkel resa nere i Kroatien
- Även Man City roterade i veckan - lär rotera in fem-sex fräscha spelare här.

Jag ropar inte hej vad gäller Arsenal än. 30 okej minuter mot West Ham gör inte att jag glömmer älla bedrövliga insatser innan dess. Försvarsspelet har många gånger varit pinsamt dåligt och det är jobbiga nyheter när det vankas match mot Man City.

City har en grannlaga uppgift att försöka jaga ikapp Liverpool. Helt klart är att lagets svaga försvarsspel saboterat för laget under höstvintern. Men kapaciteten är skyhög och de måste vinna varje match för att sätta minipress på Pool. Svårt att inte se Man City göra 3-4 mål på det här Arsenalförsvaret med normal utdelning. Skapar otroligt många målchanser i varje match och lär trivas väldigt mycket mot ett Arsenallag som ändå vill försöka ha ett eget spel. Arsenal har ett otroligt svagt centralt mittfält som kommer bli totalt överkörda av Man City, som lär vinna och tillåtas ha boll i mycket bra ytor.

Arsenal kommer säkert kunna såra Man Citys försvar vid några tillfällen också, men svårt att se hir det ska bli mer än ett mål.

1-3?

This is the stats tab
This is the post tip