Tycker jag har hittat ett ruskigt bra spel till lördagen här, Arsenal har stora problem med sin defensiv och det är där man brister. Offensivt är man faktiskt rätt bra och vände 0-2 till 2-2 igår mot Liverpool.

Läste flera analyser efter matchen där Arsenal förlorar matchen i sitt eget straffområde där man inte är beslutsamma och får bort bollen. Lägg därtill att Gibbs klev av skadad och André Santos kom in istället, riktigt stor försämring.
Nu möter man ett hårt krigande Stoke som alltid skapar problem för Arsenal om man kollar historiskt.

Stokes defensiv svajar just nu, man tappade senast en 2-0 ledning hemma mot Wigan till 2-2 och det är såklart inte acceptabelt.

Sedan Stoke tog kliven upp till Premier League 2008 så har man mötts 10 gånger i liga och cupsammanhang, 7/10 matcher har slutat med BLGM.

Notera:

4/5 och 9/12 av Arsenals senaste matcher har slutat med BLGM
3/5 av Stokes senaste matcherna har slutat med BLGM
Stoke har släppt in 15 mål senaste 5 Premier League matcherna.

Arsenal har alltid tufft med Stokes huvudspel, och har haft det i flera år nu, och just nu känns inte Arsenals försvarsspel särskilt bra så jag skulle bli förvånad om man lyckades hålla nollan på lördag.

Jag tycker detta är rusktigt överodds, hade lagt oddset runt 1.70 själv ungefär så därför går jag in rätt tungt här när jag värderar spelet så lågt och får ett så högt odds.

För er med Meridianbet så finns faktiskt detta spel till 2.15. Helt sjukt överodds.

4/5 Units

//VSunden

This is the stats tab
This is the post tip