Värde-spel i La Liga! Oddset på hemmalaget har rasat vilket nu ger värde på lägga pengar på att gästerna kan få ut något av denna matchen. Tycker inte hemmalaget har gjort något speciellt hittils i ligan för att få sådant lågt odds fär denna match. Tycker man inte skall räkna bort Cadiz här! Det har bara gått några omgångar i La Liga och gästerna ligger bara bakom Bilbao på målskillnad med en match mera spelat.

Hemmalaget har gått tre raka säsonger utan och komma topp 7 i ligan, något som man va optimistisk om innan säsongstart. Klubb legenden Aduritz har lagt av och det märks när det gäller profiler i laget. Man förlorade öppningsmatchen mot Granada men Unai Lopez mål mot Eibar gav vinst. På papper är man favorit men inte så stor som oddsen antyder i min mening.

För fyra år sen va Cadiz i tredje divisionen i Spanien. Man har förlorat hemma mot Osasuna och Sevilla men lyckades sno en vinst i mot huesca borta. Efter denna matchen väntas Granada, Real och Villarreal så det känns som man kommer in i denna match med optimism efter vinsten på bortaplan senast.

Jag skulle tro Bilbao kör med samma elva som senast som gav vinst. Ibai Gomez och Yeray saknas fortfarande. För bortalaget så finns väl bara frågetecknet om man skall köra rutin i Negredo på topp eller starta Lozano.Tänkbara elvor nedanför.

(Bilbao) Simon; Capa, Nunez, Martinez, Yuri; D.Garcia, Lopez; Williams, Muniain, Morcillo; R.Garcia

(Cadiz) Cifuentes; Iza, Mauro, Cala, Espino; Mari, Jonsson; Sanchez, Fernandez, Pombo; Negredo

Jag väljer som sagt Cadiz +0.5 för det goa oddset på 2.35 då hemmalaget är för stora favoriter i mina ögon. 1/5u

This is the stats tab
This is the post tip