bet365 livestreamar Bayern-Dortmund. Se alla Bundesliga-matcher & 140,000 matcher & event per år live i din mobil, dator eller surfplatta som kund hos bet365 .

Ett härligt toppmöte och seriefinal i tyska Bundesliga. Endast två poäng skiljer lagen åt i ligatabellen inför det här mötet. Med fördel Borussia Dortmund som har 63 poäng. Tätt följda av Bayern med 61 poäng. Dessa två lag är outstanding i Bundesliga och gör upp om ligatiteln.

Jag tycker att väldigt mycket talar för en målrik match. Båda lagen blandar och ger väldigt vad gäller prestationerna men de är i alla fall målglada. Ofta både framåt och bakåt. Bayern har ett snitt på 5,5 mål per match de senaste sex matcherna och sett till hela säsongen så är man det lag som är inblandad i flest målrika matcher. 3,6 mål per match i snitt i Bundesliga säsongen 2018/19.

Borussia Dortmunds målsnitt under säsongen är nästan lika "bra" som Bayerns. De har ett snitt på 3,5 mål per match de är inblandade i. I fyra av de fem senaste ligamatcherna har de dessutom spelat "båda lagen gör mål & över 2,5 mål". Inför den här matchen är dessutom offensiva stjärnan Reus tillbaka i spel efter skada.

De två mest målglada lagen i Bundesliga möts i en drabbning där det spel som jag rekar suttit i fem av de sex senaste inbördes mötena. Med tanke på det är 1.72 ett bra odds!

Speltips: Båda lagen gör mål & över 2,5 mål i matchen - odds 1.72 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip