Real Madrid +0,5 (X2) synar jag till 1.93 hos Mobilebet.

H2H:
16/17 Real Madrid - Bayern München 1-2
16/17 Bayern München - Real Madrid 1-2

13/14 Bayern München - Real Madrid 0-4
13/14 Real Madrid - Bayern München 1-0

11/12 Real Madrid - Bayern München 2-1
11/12 Bayern München - Real Madrid 2-1

Förutsättningarna är glasklara - ligaspelet i Tyskland/Spanien är redan avgjort så naturligtvis är det fullt fokus på Champions League i båda lagen. Tyskarna jagar sin första CL-final sedan 2013 samtidigt som marängerna siktar på att försvara och vinna sin tredje raka titel i Europas finrum.

Ovisst möte, men nog är känslan att gästerna bör kunna fixa ett bra resultat inför returen?
Real har under våren höjt sig både ett och två snäpp, i synnerhet i Champions League eftersom La Liga redan är avgjort. Framförallt så har C.Ronaldo visat under våren att han fortfarande är världens bästa spelare, åtminstone målgörare - portugisen har gjort 28 mål på hans 17 senaste framträdande i klubb/landslag. Helt galet!? 28 mål!..

Bayern har förvisso sett stabila ut hela säsongen, eller rättare sagt sedan Jupp Heynckes återkomst till klubben i oktober.
Men frågan är vart Bayern egentligen står?
Bundesliga håller inte alls samma nivå som för ett par år sedan, kolla bara på de övriga lag från Tyskland hur dem har presterat i Europa. Inte speciellt bra.
Dessutom har den tyska maskinen haft en betydligt enklare resa än spanjorerna fram till semifinalen - Besiktas och Sevilla i 8-del/kvart.

Under tisdagen har det även kommit uppgifter om att Alaba ska vara väldigt tveksam för spel. Lägg därtill att Neuer, Coman och Vidal missar matchen, och att Tolisso uppges vara tveksam.
Spanjorerna hade spelledigt i helgen och således lång vila inför den här matchen, rättare sagt en hel vecka. Och Zidane uppges ha hela truppen intakt bortsett från att Nacho sägs vara tveksam.

Summa summarum känns Real +0,5 (X2) väldigt sunt till 1.93.

Nog känns Ronaldo målskytt till 2.20 hos LeoVegas också intressant?

Tippar 1-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip