Brassarna har mycket att bevisa och då känns Costa Rica som ett lämpligt motstånd.

Premiären

Brasilien - Schweiz 1-1

Startelvan (4-3-3) Alisson - Marcelo, Thiago Silva, Joao Miranda, Danilo - Coutinho, Casemiro, Paulinho - Neymar, Gabriel Jesus, Willian

Inbytta: Fernandinho (Casemiro), Renato Augusto (Paulinho), Roberto Firmino (Jesus)

Costa Rica - Serbien 0-1

Startelvan (3-4-2-1) Navas - Acosta, Gonzalez, Duarte - Gamboa, Borges, Guzman, Calvo - Vanegas, Ruiz - Urena

Brasilien imponerade inte nämnvärt mot Schweiz och trots Coutinhos planenliga ledningsmål så kunde Zuber kvittera strax efter halvtidspausen. Brasilien öste på men det lilla extra saknades och nu måste man ta och höja sig på midsommar i stället. Det är Costa Rica, med förre AIK-spelaren Celso Borges på mitten, som står för motståndet. Ett Costa Rica som stod emot bra defensivt mot Serbien men som hade svårt att skapa särskilt mycket själva.

Den här matchen tror jag att Costa Rica kommer få sota för Brasiliens miss mot Schweiz. Med spelare som Coutinho, Willian, Gabriel Jesus och Neymar (om han spelar, linkat av under tisdagens träning) så ska man kunna få hål på Costa Ricas försvar. Och jag bedömer att Costa Rica kommer lägga allt sitt krut på defensiven så att man inte kommer orka upp med tillräckligt mycket spelare för att kunna hota brassarna.

Sen kan det alltid trilla in ett slumpmål, fast situation eller liknande. Men vi kan vara ganska säkra på att målvakten Alisson inte kommer få en drös med avslut eller saker att göra.

SPELTIPS
Jag tror att ett fokuserat Brasilien vinner och håller nollan till 1.66 hos FastBet (4/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip