Chelsea tar emot Manchester United under torsdagskvällen. Två lag som blandat och gett under hela säsongen. Båda lagen är inte alls i den harmoni man skulle önska men med helt dugliga resultat under den senaste tiden, dock varsitt kryss i den senaste omgången.

Chelsea har en hel del spelare på skadelistan och har helt ärligt trots de stora pengarna som spenderats inte en allt för imponerande trupp. Det stora utropstecknet har varit Cole Palmer som varit en av lagets bästa spelare under säsongen och som under den senaste tiden visat en riktigt fin form, han blir viktig här.

Manchester United har även dem en del spelare på skadelistan med bland annat, Martinez, Lindelöf och Shaw borta. Man var inne i en bra form innan landslagsuppehållet kom och trots att inte alltid spelet såg särskilt lovande ut löste man ändå segrarna.

En öppen och på förhand jämn match men enligt spelbolagen är Chelsea favoriter här, något jag inte riktigt håller med om, åtminstone inte till hur oddsen ligger i nuläget. Man ska även ha med sig att Chelsea faktiskt inte vunnit mot Manchester United sedan 2020 och gått utan seger i 7 raka matcher lagen emellan.

Vi går emot oddsfavoriten och hittar X2 eller Manchester United +0,5 asian handicap till 1.88 på Betsson

This is the stats tab
This is the post tip