Över 2,5 mål i Polen-Colombia testas hos LeoVegas .

Kniven ligger och vilar mot strupen för de här lagen. 2-1 i röven blev det för båda i öppningsrundan. Med andra ord krävs det nästan seger här för att chansen till avancemang ska vara riktigt god inför sista omgången. Även under normala omständigheter hade jag gillat övern i den här macth-upen, men mot den här bakgrunden tilltalar ett överspel ännu mer. Visst, ett kryss gör att hoppet halv-lever inför avslutningen, men det ska mycket till för bägge lagen att kunna gå vidare med fyra pinnar.

Colombia saknar defensive mittfältaren Carlos Sánchez – som drog på sig rött kort mot Japan. Tvingades också starta utan James Rodríguez (hoppade in sista 30). Utgår från att James blir mer involverad i den här matchen, vilket borde ha en positiv effekt på Colombias anfallsspel. James frånvaro och det röda kortet påverkade såklart Colombias offensiv väldigt negativt mot Japan. Räknar med klar förbättring på den fronten här.

Polen var en stor besvikelse mot Senegal. Skapade ytterst lite trots en offensivt balanserad elva. Servicen till Lewandowski var i stort sett obefintlig. Även Lewa själv måste steppa upp och börja leverera. Känslan är att lagets approach till Senegalmatchen skapade en passivitet. Här måste de attackera mer för att gå för segern.

Kan se bägge lagen näta här – och med tanke på tabelläget borde det inte kunna stanna på 1-1. Tror det här kan bli böljande med en del chanser åt bägge håll.

2-1 Colombia?

This is the stats tab
This is the post tip