Peru +1,5 mål spelas till 1.62 hos LeoVegas . Alltså vinst på spelet även om Frankrike vinner med uddamålet.

Frankrike kom undran med blotta förskräckelsen öppningsmatchen mot Australien.
Det klaffade inte alls för Les Bleus som såg lite tagna ut av stundens allvar.
Australien krigade på bra och hade i ärlighetens namn inte alls varit oförtjänta av en poäng.
Det avgörande målet gjordes av Paul Pogba/självmål med tio minuter kvar av matchen.

Det finns enorm potential i Didier Deschamps bygge, men Les Bleus tycker jag visar alldeles för ofta att spelet hackar betänkligt.
Trots att Les Bleus tog sig ända vägen fram till en final EM 2016, och vann VM-kvalgruppen före Sverige och Holland. Tycker jag att man bör kunna kräva mer av det här laget med tanke på vilka spelare man har i truppen.
Men man kan samtidigt vända på det och konstatera att det är en styrka i sig att vinna fotbollsmatcher, utan att övertyga spelmässigt.
Det ska ska man ändå ge baguetterna!..

Det blev en blytung förlust för Peru i öppningsmatchen mot Danmark. Faktum är att det var peruanernas första förlust sett till de 15 senaste matcherna!
Peru inledde matchen stark och hade kommandot långa stunder.
Men sydamerikanerna var alldeles för ineffektiva framför mål samtidigt som Kasper Schmeichel var fundamental för Danmark.
Peru brände en straff i slutet av den första halvleken vid ställning 0-0, och dansken ska vara väldigt tacksamma för att man tog tre poäng i premiären.

Peru imponerade i både VM-kvalet och genrepet. Att ta sig vidare från det sydamerikanska kvalet kräver en viss klass som absolut inte ska underskattas.
Paolo Guerrero som satt på bänken i öppningsmatchen väntas starta mot Frankrike vilket jag personligen skulle gilla.
Guerrero att göra mål i matchen känns som en kul och spelvärd tv-peng till 5 gånger smeten och LeoVegas !

Visst är européerna favoriter, men här tycker jag favoritskapet har blivit alldeles för överdrivet.
Frankrike imponerade inte alls på mig i öppningsmatchen mot Australien, nu ställs man mot ett försvarsskickligt Peru som bör vara något snäpp vassare.
Som jag var inne på tidigare så är det en styrka i sig att vinna fotbollsmatcher utan att övertyga spelmässigt, något fransmännen prenumererat på titt som tätt. Det leder ofta till knappa uddamålsvinster.

Svårt att se att det här blir någon form av ”wall in the park” för Frankrike.
Jag tycker även att vi har fått se under den första omgången att det inte skiljer så mycket mellan A och B-nationer. Om man bortser från Suadiarabien och Panama.

1-1/2-1?



This is the stats tab
This is the post tip