Igår satt BLGM @ 2.18 fint mellan Italien - Ukraina!

Ikväll vänder jag mig mot Frankrike, en träningslandskamp mellan Frankrike - Island där jag lockas av ännu en finoddsare.

Frankrike är ett land med STORA spelare, spelare som är målglada, spelare som vill anfalla, spelare som vill göra det där lilla extra i matcherna. Dom visade under VM, inte i början av gruppspelet kanske men när finalen närmade sig, att dom är ett land att räkna med. Dom växte ju mer turneringen varade och dom gjorde det med bravur och vann hela VM!

Ett formstarkt Frankrike kommer ikväll ställas mot ett iskallt Island, ett Island som inte alls har imponerat under sina 2 senaste matcher med Erik Hamrén. Island har släppt in hela 9 mål och har inte gjort ett enda mål på sina 2 senaste matcher där man senast spelade mot Belgien (3-0 förlust) och innan det mot Schweiz (6-0 förlust).

Frankrike har inte förlorat en enda match på 13 matcher där man har en fin statistik på 10 vinster och 3 oavgjorda.

Man har också en fin statistik mot just Island med 9 vinster, 3 oavgjorda och 0 förluster på 12 möten och har en målskillnad på 35/10.

Med tanke på Frankrikes form med Mbappé och Greizmann bland annat tror jag på en målrik match, där Frankrike kommer köra full fart direkt. Man spelar hemma, har stort självförtroende och man vill bjuda hemmafansen på mål. Frankrike har också visat att man kan spela fotboll av världsklass och deras anfall är inte att leka med. Så ikväll tror jag det kommer bli lekstuga för fransmännen. Frankrike kommer komma med en bra och stark trupp inför kvällens drabbning!

Bra att notera är att Umtiti missar matchen på grund av en knäskada!

Frankrikes senaste 5 matcher:
Frankrike - Holland 2-1 VINST
Tyskland - Frankrike 0-0 OAVGJORT
Frankrike - Kroatien 4-2 VINST
Frankrike - Belgien 1-0 VINST
Uruguay - Frankrike 0-2 VINST

Trolig startelva, 4-2-3-1:
Areola
Lucas - Varane - Sidibe - Pavard
Kante - Pogba
Mbappé - Griezmann - Dembele
Giroud

Island som jag har nämnt lite ovan är iskalla inför kvällens match. Man kommer till matchen med 4 förluster i rad och här lär inte Island kunna hämta något! Island har inte alls imponerat under dom 4 senaste matcherna även om man har mött ett tufft motstånd i Belgien, Schweiz och Kroatien men som jag tycker är lite svagare än Frankrike. Så ikväll kommer Island släppa in en del mål där jag tror Frankrike kommer ha målkalas med tanke på statistiken och Mbappé som gjorde 4 mål på 13 minuter senast i Ligue 1 mot Lyon.

Islands 5 senaste matcher:
Island - Belgien 0-3 FÖRLUST
Schweiz - Island 6-0 FÖRLUST
Island - Kroatien 1-2 FÖRLUST
Nigeria - Island 2-0 FÖRLUST
Argentina - Island 1-1 OAVGJORT

Trolig startelva, 4-4-1-1:
Halldorsson
Magnusson - Ingason - Sigurdsson - Saevarsson
Skulason - Hallfredsson - Bjarnason - Sigurjonsson
Sigurdsson
Bodvarsson

Senaste 5 möten mellan Frankrike - Island:
Frankrike - Island 5-2 (2016)
Frankrike - Island 3-2 (2012)
Frankrike - Island 3-2 (1999)
Island - Frankrike 1-1 (1998)
Frankrike - Island 3-1 (1991)

Jag kommer spela på Ö3.5 mål i matchen @ 2.25 och det hittar jag hos 888sport , LeoVegas och Unibet !

Lycka till! #kämpa
Twitter: @Ztrand2

This is the stats tab
This is the post tip