Mitt tredje speltips här på rekat och klart och har ställt in mot på Premier League matchen Hull - Sunderland.

Hemmalaget är sjukt taggade och krigar (med näbbar, klor mm.) för överlevnad då de möter det i särklass sämsta laget i PL denna säsong.

Motivering:
Inga farliga avbräck för hemmalaget men ett par för bortalaget.
Hull har ingen vidare form på bortaplan, men då ska man ha i åtanke att det varit ett minst sagt TUFFT schema på bortaplan på sistone men kryssade sin senaste match borta mot Southampton.
Hemma är de en helt annan kraft att räkna med, de har 7-1-0 sedan årsskiftet och är alltså det 2a bästa laget efter Spurs sett till hemmaformen de 6 senaste matcherna med 5 vinster och 1 kryss en fin skalp inkluderat där mot Liverpool samt en målskillnad på imponerande 13-5.

Sunderland, hmm.. Vad ska vi säga om de, kan börja med att de har 8 förluster och 2 oavgjorda de senaste 10 matcherna, kryssen har då kommit mot ett extremt underpresterande West Ham samt det sämsta bortalaget i serien denna säsong - Burnley på hemmaplan. Motivationen de har kvar denna säsong är nog inte hög då de kommer att spela Championship nästa säsong. Sunderland ska inte stå en chans mot ett hemmastarkt Hull med fin form som krigar om kontraktet.

Kan inte se något annat än 3 inkasserade poäng efter 90 minuter men kan däremot se siffrorna skjuta i höjden.

Därför blir mitt speltips: Hemmalaget -1 AH @1,875 (nu) och kör med lite tyngre insats 3.5/5. Spelet -1 asian betyder insatsen åter om Hull vinner endast med ett mål. Full vinst med seger med två mål eller fler.

Troliga startelvor:

Hull:
Eldin Jakupovic
Ahmed Elmohamady
Harry Maguire
Andrea Ranocchia
Andrew Robertson
Sam Clucas
Evandro
Kamil Grosicki
Lazar Markovic
Alfred N'Diaye
Oumar Niasse

Sunderland:
Jordan Pickford
Lamine Koné
Donald Love
Javier Manquillo
John O'Shea
Sebastian Larsson
Didier Ndong
Steven Pienaar
Victor Anichebe
Fabio Borini
Jermain Defoe

Rygga på egen risk och GL! =)

This is the stats tab
This is the post tip