Dags för det första mötet i Copa del Reys kvartsfinaler. Leganés gästas av Real Madrid.
Leganés +1,0 spelas till 2.15 hos Unibet . Pengarna tillbaka om Real Madrid vinner med uddamålet.

Känslan är här att Leganés ställs mot Real Madrid i ett perfekt läge. Ingen kan väl ha missat den kris som råder i Real Madrid just nu? Real förlorade El Clásico med 0-3 innan det korta jul och nyårsuppehållet. Där och då kändes det som att botten var nådd, men icke. Starten på det nya året har knappast varit något styrkebesked från Zidanes mannar. Real Madrid tog sig vidare i Copa del Rey mot Segunda-laget Numancia, men hemma på Santiago Bernabéu blev det bara 2-2. Och i årets två ligamatcherna har det bara blivit en poäng. 2-2 borta mot Celta Vigo och förlust senast hemma mot Villarreal med 0-1. Hur lång tid får Zidane är frågan?

I utkanten av Madrid hittar vi Leganés som gör en fin säsong. En 13:e plats i ligan och en plats i kvartsfinalen i Copa del Rey är inte fy skam. Starten på det nya året har även varit bra - Villarreal slog man ut i åttondelen i Copa del Rey och mellan dubbelmötet med de gula ubåtarna besegrade man Real Sociedad med 1-0. I helgen blev det dock en sur uddamålsförlust borta mot Real Betis efter ett sent segermål av Rubén Castro från straffpunkten.

Real Madrid går inte alls att känna igen. Cristiano Ronaldo gör sin sämsta säsong någonsin och ska man nämna någon spelare som sett någorlunda bra ut den senaste tiden så är det den skadebenägne Gareth Bale. Ett kryss är naturligtvis inget Zidane kommer att vara nöjd med men för att ta sig vidare till semifinal i cupen så är det inte ett uselt resultat. Svårt att se Leganés bli överkörda på hemmaplan. Noterbart är att Leganés bara förlorat med ett mål eller fler på Municipal de Butarque en gång den här säsongen, och det var mot Barcelona.

Tippar 1-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip