På Åråsen Stadion i Lillestrøm gästas ett formstarkt hemmalag av ett Bodø/Glimt som har halkat efter i toppen av norska Elitserien. En sevärd tillställning är inga omöjligheter och att det målas friskt är det undertecknad fastnar för.

Lillestrøm har på deras fem senaste matcher spelat in 9/15 poäng och noteras för en målskillnad på 9-6. På hemmagräs har de vunnit fem av sju matcher, kryssat sig ur en och förlorat en och detta med en målskillnad på 11-6.

Förra säsongen huserade Lillestrøm i OBOS-ligaen, vilket är Norges motsvarighet till Superettan. Hittills har de gjort riktigt bra ifrån sig sedan de tog steget upp till finrummet igen då de just nu parkerar på en tredjeplats i tabellen med lika många poäng på kontot som de regerande mästarna och motståndarna för dagen.

Bodø/Glimt kommer närmast från en 2-0-seger mot Prishtina i kvalet till Europa League, vilket innebar att de fixade avancemang till nästa kvalrunda då de förlorade bortamötet med 2-1.

Nu ska gästerna göra vad som krävs i serien också, vilket är att spela in tre poäng då de just nu har åtta poäng upp till serieledande Molde, men detta med en match mindre spelad.

På bortagräs har gästerna för dagen två vinster, två oavgjorda och två förluster hittills och allt detta med 7-6 i målskillnad. Deras offensiv håller hög klass och mot en nykomling med bra självförtroende just nu är det som upplagt för mål.

SPELTIPS
Över 2,5 mål i matchen till priset 1.78 hos Unibet spelas med 1,5/5 units.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip