SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Newcastle Jets tar emot Western United på söndagen och här har vi ett hemmalag som inte har någonting att spela för, samtidigt som vi har ett bortalag som spelar resterande matcher likt det vore en cupfinal. Då blir det enkelt att ta ställning här!

Newcastle Jets hade fram till senaste matchen att ta sig till slutspel, men efter bleka 0-0 mot CCM och Adelaide vann sin match mot Perth Glory så är chanserna borta. Man har endast två kvarstående matcher och lagen framför har dessutom fler matcher att spela och har även fler ihopspelade poäng. Däribland Western United som har hela fem matcher kvar att spela, och då är man ändå redan tre poäng framför Newcastle Jets.

Båda lagen kan mönstra med i princip bästa möjliga lag, men ska man välja sida här så ska man absolut gå efter motivation. För det har Western. Lägg därtill att klassen finns också där, jag tycker att man i grund och botten är jämna, kanske att Western har högre högstanivå.

Oddsen är satta som de är på grund av att Newcastle Jets har hemmaplan, men frågan är om det spelar jättestor roll här, där man inte har någonting att spela för, samtidigt som publiken inte finns där som i vanliga fall. Jag tycker helt klart att bolagen har lagt helt fel odds här, det ska vara mycket mer jämnt fördelat med tanke på förutsättningarna.

Western United har dessutom kanonfin form med direkt seger mot Victory efter uppehållet, och innan dess hade man två raka imponerande segrar.

Jag gör det enkelt och lirar raka tvåan till fantastiskt fina 3.40 hos bet365 .

Sidospel:
Burgess målskytt @ 5.50
Lustica målskytt @ 6.00

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip