Över 2,5 mål klickas till 1.78 hos LeoVegas .

Grupp G
1 England 2 2 0 0 8:2 +6 6p
2 Belgien 2 2 0 0 8:2 +6 6p
3 Tunisien 2 0 0 2 3:7 -4 0p
4 Panama 2 0 0 2 1:9 -8 0p

Inför den sista gruppspels-omgången är Grupp G redan avgjord. England och Belgien gör upp om förstaplatsen i gruppen samtidigt som Tunisien och Panama redan är utslagna.
Tunisien är väl det laget som har stått upp bäst mot Belgien och England. Panama som gör sitt första världsmästerskap någonsin har som väntat varit en slagpåse.

Nu handlar allt om att avsluta mästerskapet snyggt, och jag tycker det finns ett par faktorer som talar för en målrik tillställning.
Inget av lagen har övertygat försvarsmässigt. Visst går et att argumentera för att båda lagen har ställts mot tufft motstånd, men att lagen sammanlagt släppt in 16 mål på fyra matcher är brutalt!
Tunisien som på pappret är det starkare laget kommer att gå för seger här. Allt annat känns otänkbart. Samtidigt är jag övertygad om att Panama kommer att slita för sina liv i 90 minuter för att få med sig något här. Och nog bör Los Canaleros vara sugna på att sätta minst en kasse mo Tunisien! Ingen kan väl ha missat glädjen som uppstod när 37-årige Felipe Baloy gjorde det historiska mot England?
Det finns även offensiv kraft på planen, inte minst i afrikanernas Whabi Khazri (Rennes) som ofta spelar som en falsk nia i klubblaget. Lagets stora talisman gjorde både mål och assist i matchen mot Belgien.

Försvarsspelarna Dylan Bronn och Siam Ben Youssef uppges vara tveksamma för spel i Tunisien.
Panama för klara sig utan försvararen Michael Amir Murillo och innermittfältaren Armando Cooper som båda är avstängda efter sina två gula kort.

Räknar med två relativt avslappnad lag som bjuder upp till dans! Att det ska bli minst tre mål i matchen till 1.78 känns på förhand bra.





This is the stats tab
This is the post tip