Qarabag - Atlético Madrid. OBS, tidig avspark 18:00.

Grupp C:
1 Chelsea 2 2 0 0 8:1 +7 6p
2 Roma 2 1 1 0 2:1 +1 4p
3 Atlético Madrid 2 0 1 1 1:2 -1 1p
4 Qarabag 2 0 0 2 1:8 -7 0p

Senaste match:
Atlético Madrid - Barcelona 1-1
Inter Baki - Qarabag 0-2

Kniven mot strupen ikväll för Atlético. Atlético är obesegrade i La Liga men i Champions League har spelet hackat, eller resultaten har inte studsat spanjorernas väg rättare sagt. Faktum är att Atlético "borde" har vunnit borta mot Roma på Olimpico i den första matchen, och mot Chelsea åkte man på ett baklängesmål i matchens sista spark, tungt! Nu behöver spanjorerna inkassera tre pinnar mot Qarabag och jag tror man har goda chanser att lösa det. Laget ligger 4a i La Liga och i helgen kryssade man mot Barcelona.

Av det jag har sett av Champions League den här säsongen så är Qarabag definitivt ett av det sämre lagen, om inte det sämsta till och med. Qarabag är förvisso Azerbajdzjans bästa lag, men hur mycket säger det egentligen. Champions League är något helt annat. I det inledande omgångarna har det blivit förluster för Qarabags del, 0-6 mot Chelsea och 1-2 mot Roma. Ganska väntat. Roma kunde dock ha vunnit med större marginal, italienarna ledde med 2-0 efter 15 minuters spel och hade bud på 3-0 flera gånger om. Istället bjöd Roma på 2-1 och valde sedan att försvara sin ledning.

Förväntade laguppställningar:
Qarabag 4-2-3-1

Ndiovu
Madatov Míchel Henrique
Qarayev Almeida
Agolli Sadiqov Huseynov Medvedev
Sehic

Ingen info om skador

Atlético Madrid 4-4-2

Griezmann Correa
Carrasco Niguez Gabi Koke
F Luis Godin Giménez Juanfran
Oblak

Tveksam: Vrsaljko

Hemmaplansfördelen brukar spela större roll i Champions League än i ligorna. Men eftersom Qarabags hemmaplan ej är godkänd så spelas matchen på neutral plan vilket reducerar hemmaplansfördelen en aning.
Atlético Madrid har fullt lag och bör vara högmotiverat då det bara är tre pinnar som gäller. Atlético har de senaste åren visat att man tillhör Europatoppen och man var i final så sent som säsongen 15/16. Rent kvalitetsmässigt så ska det vara en enorm skillnad på dessa lag och jag både tror och hoppas på att vi får se det.

Tippar 0-3, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip