Tar Juventus -1 asian hos bet365 innan oddset hinner droppa. Pengarna tillbaka vid vinst med uddamålet och vid vinst med två mål eller fler.

När lottningen lottades så visste många att Young boys skulle bli den stora slagpåsen i gruppen och dem har också infria förväntningarna med bara en pinne på 5 matcher och den kom på hemmaplan emot Valencia.
Nu har Young Boys inget att spela för och kocentera sig mer på ligan och kommer bara spela för sin hemmapublik och visa att man kan göra en bra match emot ett storlag.

Juventus har däremot en del att spela för då dem vill gärna vinna gruppen och få troligvis en enklare lottning inför utslagsmatcherna. Man kommer inte vilja lita sig på resultat ifrån Valencia-Man United utan gå för seger.
Juventus har enbart förlorat en match denna säsongen efter man helt slappnat av i slutminuterna emot United där man totaldominerade i 85 minuter.
Senast kommer man ifrån en seger i ligan emot ärkefienden Inter med 1-0.
Man kommer troligvis vila några tongivande spelare inför helgen derby emot Torino , men Juventus besitter så mycket klass och har fullgoda ersättare på bänken som kommer göra jobbet och en evigt hungrig C. Ronaldo på topp som jagar mål.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip