Belgien möter Tunisien i andra omgången av grupp G. Matchen spelas på Spartak Stadion. Övriga lag i gruppen är England och Panama.

En match i andra omgången som Belgien kommer vinna enkelt!

Belgien är placerade på 6:e plats oddsmässigt till att ta hem hela VM turneringen av flera bolag. Det kommer snackas på flera håll om att Belgien är en outsider till att utmana om VM-guldet 2018 på allvar. Och kollar man deras trupp så förstår man varför. Eden Hazard (Chelas), Kevin De Bruyne (Man C,) Romelu Lukako (Man U), Radja Nalinggolan (Roma), Dries Mertens (Napoli), Thibaut Courtois (Chealse).. Man behöver inte säga mer för att förstå att Belgien kommer bli att räkna med under sommaren i Ryssland. Vägen till fotbolls VM 2018 har även den varit solklar, 9 segrar och 1 oavgjord i VM-kvalet. En målskillnad på 43-6!!!! Say no more..

Tunisien har kvalat in till VM-slutspelet för första gången på 12år. Man säkrade sina biljetter till VM i Ryssland genom att vinna sin kvalgrupp i det afrikanska VM-kvalet. Den viktigaste spelaren för det Tunisiska fotbollslandslaget är helt klart Youssef Msakni (Lekhwiya). Han stod för manga viktiga mål för sitt land under VM-kvalet.

Det kommer bli en matchbild som Belgien ska styra helt och hållet. Tunisien får nöja sig med att lägga sig i försvarsposition. Men att se Tunisien kunna stå emot Belgiens världsstjärnor speciellt länge ser jag inte som rimligt.
Att man sen får 1,81 på att Belgien ska slå Tunisien som står i hela 451 gånger att ta hem VM bucklan jämfört med Belgiens 12 gånger med mer än ett mål faller sig också väldigt välsmakande i min mun.. Tvekar inte en sekund! Belgien -1,5 är taget!!

3-0??

This is the stats tab
This is the post tip