Brasilien möter Schweiz i grupp E. En match som spelas på Rostov Arena i Rostov. Övriga två lag i grupp E är Costa Rica och Serbien.

Brasilien tillhör som vanligt favoriterna att vinna VM och inför VM 2018 i Ryssland kan Brasilien spelas till ett vinnarodds runt 5-6 gånger pengarna. Vad gäller gruppspelet så kan Brasilien spelas till ca 1.25-1.30 gånger pengarna att vinna grupp E. Det innebär att spelbolagen ger Brasilien cirka 20 procents chans att vinna VM 2018 och cirka 80 procents chans att vinna gruppen.

Det tycker jag är klart rimliga odds och Brasilien är absolut ett av de lag som kan vinna VM 2018. Brasilien har som vanligt en fantastisk offensiv med stora stjärnor och stora namn. PSGs Neymar och Barcelonas Philippe Coutinho är två av världens bästa spelare och två av anledningarna till att Brasilien gjort tre eller fler mål mot motstånd som Chile, Japan, Australien och Paraguay. Brasilien har en mycket stark offensiv och kommer göra många mål även i VM.

Schweiz är ett land på uppgång i fotbollsvärlden och ett landslag som ser allt bättre ut. Ska jag anmärka på något negativt så är det kanske att man saknar en riktig storstjärna och vass anfallare men i övrigt ser Schweiz mycket stabilt ut.

I kvalspelet till VM slutade Schweiz tvåa i gruppen efter Portugal och gick sedan vidare efter ett playoff mot Nordirland. Även om Schweiz hade en mycket bra lottning då övriga lag i kvalgruppen var Andorra, Färöarna, Lettland och Ungern så såg det i alla fall spelmässigt ganska bra ut. Schweiz är välorganiserade och har en mycket bra defensiv. De är svåra att göra mål på.

Det finns många intressanta speltips att välja bland inför den här matchen men jag fastnade till slut för under 2,5 mål. Då det handlar om en öppningsmatch för båda lagen så tror jag att Brasilien kommer spela lite mer avvaktande till en början, trots alla sina storstjärnor, och då Schweiz kommer prioritera att hålla tätt bakåt så känns ett underspel väldigt rimligt.

Speltips: Under 2,5 mål!
Odds: 1.83 FastBet

This is the stats tab
This is the post tip