Japan möter Senegal i andra omgången av grupp H. Matchen spelas på Centralstadion. Övriga lag i gruppen är Polen och Colombia.

En match i andra omgången där de två lägst rankade lagen i grupp H möts. En match som kommer avgöra i stort vilket av dessa båda nationerna som har chansen att knipa andraplatsen i gruppen inför den sista gruppspelsomgången i Ryssland 2018.

Japan tog sig till fotbolls VM 2018 via ett enkelt kval. Med sig ifrån kvalet fick man Australien och Saudiarabien. Japans främsta spelare är Yuto Nagatomo (Inter), Maya Yoshida (Southhampton). Man har under kvalet skrapat ihop 17mål på 10matcher, dock mot i många fall mediokert motstånd men målen ska ändå göras.

Senegal gör i sommar sitt anda deltagande i ett VM-slutspel. Till Ryssland 2018 åker man helt välförtjänt efter att man vunnit sin VM-kvalgrupp utan att man förlorat en enda match. Senegals storstjärna stavas Sadio Mané (Liverpool FC), han levererar stort i Premier League och kommer bära sitt Senegal på sina axlar. Men förutom sin storstjärna finns även Idrissa Gueye (Everton), Kalidou Koulibali (Napoli) och Krita Balade (Monaco) med i truppen till Ryssland.

Att japan visat sig vara relativt effektiva i sitt VM-kval kan vi konstatera, lägger vi där till Senegals starka offensiv och deras något sämre försvar så känns detta som en väldigt öppen match på förhand. När man sen får närmare 2ggr på att båda lagen kommer göra mål så tar jag det direkt.

Därför landar spelet på att båda lagen gör mål till 1,94 ( LeoVegas ).

1-2??

This is the stats tab
This is the post tip