IBK Dalen @ 1,89 3u Svenska Spel
IBK Dalen Ö5,5 Mål @ 1,84 3u Svenska Spel

Där har vi matchens två spel.

IBK Dalen toppar serien efter två omgångar och det är inga blåbär man slagit. Pulvriserade Storvreta borta i premiären med hela 10-6. Man var oerhört effektiva i anfallsspelet och straffade hemmalaget gång på gång. Många trodde på en gigantisk målvaktskamp men Klintsten har inte hittat någon vidare form. Måns Parsjö-Tegner visade strålande räddningar och blev en stor matchvinnare.

Man slog även Falun under söndagen på hemmaplan. Klart tuffare match som man vann med uddamålet då man avgjorde matchen i boxplay i matchens slutminut.

Sirius har inlett med 2 förluster. Man förlorade hemma mot Örebro i en galen match som svängde fram och tillbaka hela tiden. Man hade en klar ledning med 2-0 som vändes på en femöring. Man hade fått tillbaka Olsson och Eriksson och spred ut sitt målskytte. Men bakåt visar man stora brister precis som mot Falun. Sirius är ett ungt och "orutinerat" lag och man har väl en generationsväxling på gång. Tredjefemman består av många spelare födda mellan 98-01.

Jag ser Dalen som ett tyngre och starkare lag än Sirius. Bättre defensiv och framförallt med kontrollerat. Matchen spelas i samma hall som man pulvriserade Storvreta i och detta är endast med 7 dagars mellanrum. Slår man Falun som i sig slog Sirius med 9-3 så ska man inte stå i nästan dubbla degen. Två bra spel på förhand. Vi kliver in.

This is the stats tab
This is the post tip